Επειδή τον έρωτά μας μπορούμε να τον δείξουμε με τον πιο απλό τρόπο, αρκεί να είναι γλυκός, το Make my Cake καλεί εσάς που αγαπάτε να το γιορτάσετε με τις γλυκές προτάσεις του.


Με κάθε αγορά αξίας άνω των 10€, το Make my Cake σας κάνει δώρο ένα μπισκότο καρδιά με το δικό σας μοναδικό μήνυμα, εφόσον το παραγγείλετε λίγο νωρίτερα. Επιπλέον, όσοι επισκεφθείτε το Make my Cake «διπλοί» μπορείτε να φωτογραφηθείτε με το ταίρι σας και να συμμετάσχετε στην κλήρωση για μία τούρτα 6 ατόμων με τη φωτογραφία σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Από 1-14 Φεβρουαρίου, 3% από κάθε αγορά σας θα δωρίζεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για την ενίσχυση του δικού τους έργου αγάπης προς τα παιδιά.


Cupcakes, cake pops, μπισκότα και φυσικά πρωτότυπες τούρτες και τουρτάκια σε κάθε μέγεθος, ετοιμάζονται ήδη με πολλή αγάπη και έμπνευση στο εργαστήριο του Make my Cake με τόσο υπέροχη διακόσμηση που δεν θα θέλετε να δαγκώσετε... Για να δείτε μερικές από τις δημιουργικές ιδέες του Make my Cake, μπορείτε να μπείτε στο www.makemycake.gr

 

Make my Cake: Ένα δημιουργικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιεί τα αγνότερα υλικά και μετατρέπει κάθε ιδέα, όνειρο, επιθυμία παιδιών ή γονέων, συνεργατών και φίλων, αγαπημένων ζευγαριών, ακόμη και εταιρειών σε τρισδιάστατη, πολύχρωμη πραγματικότητα. Πέρα από τις τούρτες κατά παραγγελία και όλα τα γλυκά που μπορούν να συνθέτουν ένα μοναδικό candy bar, καθημερινά στο εργαστήρι του Make my Cake διατίθενται σε μικρές ποσότητες, φρέσκα και πεντανόστιμα  cakes, cupcakes, μπισκότα, cookies, μπάρες, χειροποίητα σοκολατάκια και cakepops. Αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά,  φρέσκα φρούτα, γάλα, ξηροί καρποί, κακάο κλπ είναι τα υλικά που δίνουν ποιότητα και σπιτική γεύση σε όλα τα γλυκά του Make my Cake, σαν να φτιάχτηκαν στην κουζίνα του σπιτιού μας.

 

Ηρακλείτου 114, Πάτημα Χαλανδρίου, Τηλ.:210-8035863