Πιστοί στην εταιρική της δέσμευση για τη στήριξη της κοινωνίας, αναπτύσσει μια νέα δράση, η οποία συνδυάζει το καλό ποιοτικό φαγητό με μία ενέργεια αγάπης και ανθρωπιάς. 

 

Εδώ και περίπου 5 χρόνια η Lidle Hellas στηρίζει σταθερά τη Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά» και συγκεκριμένα τις εκστρατείες προληπτικής ιατρικής που πραγματοποιεί σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας.

 

Αυτή τη χρονιά προχωράει ένα βήμα παραπάνω τη μακρόχρονη πλέον σχέση της. Με σύμμαχούς της τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το ονειρεμένο «μαγειρικό» τους ταξίδι,  μεγαλώνει την αγκαλιά της.  Στηρίζει μέσα από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

 

 

 

 

 

Για την παρουσίαση της νέας ενέργειας πραγματοποίησε μια εκδήλωση αγάπης με εορταστική διάθεση στις 25 Νοεμβρίου σε κεντρικό χώρο της Αθήνας, με πλήθος καλεσμένων, εκπροσώπων των ΜΜΕ, της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Χαιρετισμούς απηύθυνε η κυρία Βασιλική Αδαμίδου, Δ/ντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Hellas ο κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Hellas, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής, η κυρία Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος της ΜΚΟ «Ανοιχτής Αγκαλιάς» και ο κ.Γιώργος Πετούσης, Μέλος Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού. Και φυσικά όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τους “διαξιφισμούς” του Δημήτρη και του Λευτέρη!

 

Συγκεκριμένα, ως επιστέγασμα της δημιουργικής συνεργασίας ρης εταιρίας Lidl Hellas τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, συναποφάσισε με τους σεφ της να οργανώσουν ένα γευστικό ταξίδι και να ξεναγήσουν μέσα από αυτό τους πελάτες της. Με 100 νόστιμες εικονογραφημένες συνταγές και με την εγγύηση ποιότητας των προϊόντων έχουν πλέον όλοι οι πελάτες της την δυνατότητα να μαγειρέψουν εύκολα, νόστιμα και υγιεινά.

 

 

 

 

 

Με  5 αγορές των 30 ευρώ χαρίζουν σε όλους τους πελάτες ένα πολυτελές βιβλίο συνταγών του Σκαρμούτσου και του Λαζάρου και παράλληλα ενισχύουν με 1 ευρώ ανά βιβλίο την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Α. Κυριακού, για τη δημιουργία εξωτερικών ιατρείων. Στόχος είναι να συμβάλουν στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος των χώρων παραμονής ή εξέτασης των μικρών ασθενών, ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

 

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν συνταγές των δύο σεφ, να τους γνωρίσουν από κοντά και να υπογράψουν το βιβλίο τους.

 

 

 

 

 

Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών αποτελεί για την Lidl προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις.

 

Γιατί αποστολή της είναι ένα καλύτερο αύριο!