Η αναζήτηση για μεταπτυχιακά προγράμματα έχει ήδη ξεκινήσει. Πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα σου, επισκέψου το DEREE στα Open Evenings του Ιουνίου και μάθε τα πάντα για τα Master σε Επικοινωνία και Ψυχολογία.

 

To DEREE - The American College of Greece προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της Επικοινωνίας και της Ψυχολογίας, που συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης στην πράξη.  Εξειδικευμένα προγράμματα, καθηγητές με πλήθος δημοσιεύσεων, υποτροφίες και οικονομική στήριξη, συνεργασίες με την παγκόσμια αγορά και πρόσβαση σε πλήθος ευκαιριών: Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα σου προσφέρουν οι μεταπτυχιακές σπουδές στο DEREE.

 

Επισκέψου κι εσύ το DEREE σε ένα από τα Open Evenings του Ιουνίου για να μάθεις περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, να γνωρίσεις το διδακτικό προσωπικό και να εξερευνήσεις ευκαιρίες υποτροφιών

 

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του DEREE θα παρουσιαστούν στις ανοιχτές ημερίδες του Ιουνίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

23 Ιουνίου – MA in Digital Communicationand Social Media: Ένα καινοτόμο, εξειδικευμένο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης στις σπουδές, με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα τους αυριανούς επαγγελματίες της σύγχρονης Επικοινωνίας. Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα εδώ.

 

25 ΙουνίουMA in Applied Educational Psychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική κι εφαρμοσμένη γνώση σε σπουδαστές που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με παιδιά και εφήβους, με την ανάπτυξή τους και τη συμπεριφορά τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης. Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα εδώ.

 

Επισκέψου κι εσύ το DEREE σε ένα από τα Open Evenings του Ιουνίου για να μάθεις περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, να γνωρίσεις το διδακτικό προσωπικό και να εξερευνήσεις ευκαιρίες υποτροφιών για σπουδές στο μεγαλύτερο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ευρώπης.

 

www.acg.edu