Δράσεις καθαρισμού από το Δήμο Κηφισιάς

Δράσεις καθαρισμού από το Δήμο Κηφισιάς Facebook Twitter
0

Σε εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης αλλά και εκτεταμένου καθαρισμού και αποψίλωσης, προχώρησε ο Δήμος Κηφισιάς στο Οικολογικό Πάρκο Νέας Ερυθραίας και στο ρέμα Ακακίας Εκάλης αντίστοιχα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.


Εθελοντικό καθαρισμό του ρέματος Ακακίας Εκάλης για αντιπυρική προστασία εν όψει του καλοκαιριού πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο Δήμος Κηφισιάς.


Στην δράση συμμετείχαν εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου καθώς και ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με 15μελής Ομάδα Εθελοντών με μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα.

Δράσεις καθαρισμού από το Δήμο Κηφισιάς Facebook Twitter


Παρόντες στη δράση ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς και Πολιτικής Προστασίας και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, Ανδρέας Μπενοβίας.


Δράση καθαρισμού του Οικολογικού Πάρκου που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου.


Οι εθελοντές από την εταιρία Eλαϊς – Unilever προχώρησαν στην απομάκρυνση ξερών κλαδιών, χόρτων και σκουπιδιών από το Οικολογικό Πάρκο στο Μορτερό.


Δεκάδες σακούλες σκουπιδιών συγκεντρώθηκαν από όλη την έκταση σε μια συμβολική κίνηση ευαισθητοποίησης και αφύπνισης της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.Η δράση έγινε υπό την αιγίδα της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς.

Δράσεις καθαρισμού από το Δήμο Κηφισιάς Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM