Ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, για γονείς και παιδιά, με θέμα την εφηβεία.

Το «Εφηβεία: ας μη χάσουμε την επικοινωνία, ας ανοίξουμε δρόμους», πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 14&15 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει δραστηριότητες και δρώμενα, από εφήβους για εφήβους.

Υλοποιείται από μουσειοπαιδαγωγό για τους εφήβους, ψυχολόγο για τους γονείς και εικαστικό, για όλους μαζί, στο εργαστήρι, όπου «υφαίνουν», ένα διαφορετικό ιστό αράχνης.

Υπό τους ήχους δυνατής μουσικής το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών θα υποδεχτεί τους εφήβους, με playlist μουσικής που αγαπούν και έχουν προτείνει οι ίδιοι οι έφηβοι!

Στη συνέχεια οι έφηβοι θα δουν στο internet corner το μουσείο εικονικά, («virtual tour»), και έπειτα θα χουν τη δυνατότητα να «αναμετρηθούν» με τα πραγματικά αντικείμενα... Πόσα άραγε μας «κρύβει» ο εικονικός κόσμος; Και ποια είναι η αξία του πραγματικού αντικειμένου! Οι έφηβοι θα περιηγηθούν στην έκθεση της κινητής τηλεφωνίας ενώ θα φτιάξουν με τη βοήθεια της εικαστικού ένα δίκτυο επικοινωνίας.

Οι γονείς αφού πρώτα παρακολουθήσουν το εργαστήρι ψυχολογίας για το πως να διαχειρίζονται τους εφήβους και να μην χάνουν την επικοινωνία τους μαζί τους, θα ενταχθούν και οι ίδιοι στην εικαστική δράση με την καθοδήγηση της εικαστικού ενοποιώντας την μουσειακή εμπειρία!

Μια διαφορετική προσέγγιση της επικοινωνίας ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.

 Πληροφορίες

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ 

Πρωτέως 25, Ν. Κηφισιά

210 6201899 – 210 6201999

ote-museum@ote.gr 

www.ote.gr/mouseio

 

Απαιτείται κράτηση

Κλείστε έγκαιρα θέση!

Ώρες προγραμμάτων

(Σαβ. – Κυρ.):

10.00-11.30

11.30-13.00

13.00-14.30