Με το σύνθημα «όλη η γνώση για το internet σε ένα συνέδριο», το 10ο Internet & e-BusinessInnovationForum φιλοδοξεί για μια ακόμα χρονιά να συγκεντρώσει στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου ΔΑΪΣ (Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου) τις πρωτοπόρες ιδέες και την υπάρχουσα εμπειρία για τις προοπτικές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, καθώς και τις νέες, καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στη χώρα μας. 

Το συνέδριο διοργανώνεται για μία ακόμη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2014. 

 

Θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων: 

  • Internet of Things

Προχωρημένες εφαρμογές / υπηρεσίες που αλλάζουν την καθημερινότητα στο σπίτι, την εργασία, την κίνηση μέσω έξυπνων οικιακών συσκευών / αυτοκινήτων με case-studies επιχειρήσεων που αξιοποιούν στρατηγικά το Internet of Things.

 

  • Digital Marketing

Επιτυχημένα case-studies επιχειρήσεων που επιτυγχάνουν αύξηση πωλήσεων, engagement  πελατών, προσωποποιημένες υπηρεσίες και υλοποίηση έξυπνων στρατηγικών επικοινωνίας και μάρκετινγκ, μέσω των Κοινωνικών Δικτύων.

 

  • Ελληνικά Cases Βέλτιστων Πρακτικών

Πραγματικά αποτελέσματα Ελληνικών επιχειρήσεων μέσω του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν Β2Β και B2C και τραπεζών που προσφέρουν ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

 

  •  Έρευνες on-line καταναλωτών

Αποτελέσματα των μεγαλύτερων ερευνών για την συμπεριφορά των Ελλήνων on-line καταναλωτών, καθώς και τη στάση τους προς τα ψηφιακά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα.

 

  •  E-Business Integration

Περιπτώσεις αξιοποίησης του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και ολοκλήρωσης αναβάθμισης των  υπαρχουσών διαδικασιών / λειτουργιών.

 

  • Κινητό Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (Mobile Commerce)

Εφαρμογές, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές που αφορούν την αξιοποίηση του κινητού σε στρατηγικές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για το mobile office και προχωρημένες υπηρεσίες προς καταναλωτές.

 

  • e-Agro / e-Food