Το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο από το 1990 προσφέρει στην Ελλάδα εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποιημένα από Βρετανικά Πανεπιστήμια.Από το 2011 συνεργαζόμαστε  με το Πανεπιστήμιο του Γκλύντουρ στην Ουαλία.  Έτσι, όλα τα προγράμματα σπουδών του Ελληνοβρετανικού οδηγούν σε πτυχία και διπλώματα, που είναι ίδια με εκείνα που θα δίδονταν από το Πανεπιστήμιο στην Μεγάλη Βρετανία. Άλλωστε το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο έχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας . Από φέτος κάναμε μια μεγάλη κίνηση για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις προκλήσεις του μέλλοντος.Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το γνωστό κολλέγιο ΑΚΤΟ και να μετακινηθούμε μαζί τους σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  στην Ευελπίδων 11Α απέναντι από το Πεδίο του Άρεος και την είσοδο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Επίσης πήραμε τη μεγάλη απόφαση να εγκατασταθούμε και στην Θεσσαλονίκη πάλι μαζί με τον ΆΚΤΟ.

Αξίζει να πούμε δύο λόγια για το τί σημαίνουν το όνομά μας και το σήμα μας.  Το όνομά μας, Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο, λέει ακριβώς τι κάνουμε, δηλαδή Βρετανικές Πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα για αναγνωρισμένο Bachelor και Master.  Tο σήμα μας, το λιοντάρι, εξηγεί τί εξασφαλίζουμε στους σπουδαστές μας, δηλαδή ηρεμία κατά την εκπαίδευση, υπερηφάνεια κατά την αποφοίτηση και δύναμη κατά την επαγγελματική ζωή.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι τα ακόλουθα:      

Τετραετής φοίτηση για bachelor στην Ελλάδα:

-         Διοίκηση Επιχειρήσεων με τρεις κατευθύνσεις:

-          Διοίκηση

-          Μάρκετινγκ

-          Λογιστική

-         Εφαρμοσμένη Πληροφορική

-         Ψυχολογία

-         Τεχνολογία Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού

Διετής φοίτηση στην Ελλάδα και διετής στην Μεγ. Βρετανία για bachelor εκεί:

-         Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας ή Αρχιτεκτονικής

-         Πολιτικών Μηχανικών

-         Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

-         Ηλεκτρονικών Μηχανικών

-         Μηχανολόγων Μηχανικών

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

  • ΜΒΑ
  • MSc στην  Πληροφορική

 Η εγγραφή του κάθε σπουδαστού γίνεται στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο το οποίο εκδίδει την βεβαίωση εγγραφής, τα αποτελέσματα κάθε έτους και τα πτυχία.  Έτσι, οι απόφοιτοι του κολλεγίου έχουν πλήρη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους  σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 36/2005 και το τελευταίο Π.Δ. 38/2010.  Tα ίδια πτυχία αναγνωρίζονται και από το NARIC (το βρετανικό ΔΟΑΤΑΠ) ως προς τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα, ως πλήρως ισότιμα με κάθε άλλο βρετανικό πανεπιστημιακό πτυχίο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210-8217710 ή στο e-mail: [email protected] .

Site : www.ellinovretaniko.gr

Facebook : www.facebook.com/ellinovretaniko