Τα παιδιά και το προσωπικό της «Πόρτας Ανοιχτής» σας εύχονται ένα μακρύ ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις

Τα παιδιά και το προσωπικό της «Πόρτας Ανοιχτής» σας εύχονται ένα μακρύ ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις Facebook Twitter
0

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή είναι ένα Ειδικώς Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή», στην Αργυρούπολη, προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε 240 παιδιά, εφήβους και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει τιμηθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών για το κοινωφελές της έργο που περιλαμβάνει τη στήριξη γονέων και οικογενειών, την μετεκπαίδευση στελεχών, την ενημέρωση της κοινής γνώμης και την ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας.

Στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή:

  • Πιστεύουν στην μοναδική αξία και τις απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με αναπηρία.
  • Επιμένουν να ανοίγουν καινούργιους δρόμους, να καταργούν εμπόδια και να γεφυρώνουν διαφορές.
  • Πιστεύουν ότι η παιδεία, ο πολιτισμός και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στη ζωή κάθε ανθρώπου.
  • Επιμένουν στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έμαθαν να μη δειλιάζουν όσο υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που αποζητά την βοήθειά τους.
  • Προσβλέπουν πάντα σε ένα θαυμαστό, καινούργιο κόσμο που θα τον μοιραστούμε όλοι.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Εταιρείας Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS), μέλος του European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD) και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.eps-ath.gr

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM