«Όταν οι πιο σκοτεινές στιγμές σου γίνονται οι πιο μαγικές» – , το οποίο ξεκίνησε το 2017 κατά τη διαμονή της στο Swatch Art Peace Hotel στη Σαγκάη και αφορά τη γραμμή που χωρίζει τη ζωή της από τη μαγεία.

 

Το έργο της εξιδανίκευσης της εμπειρίας της ζωής στον χώρο της φαντασίας συνδέεται με ένα αίσθημα αγωνίας, ψευδαίσθησης, ερωτισμού και ευφυίας – μια διαδικασία συνειρμών, ο ένας μετά τον άλλο. H Swatch παρουσιάζει τα δύο νέα Swatch Art Specials που σχεδίασε η Yoon: TIME'S MAGIC και POWER OF MAGIC, που φέρνουν τη μαγεία στον καρπό σας.

 

Η σχέση της Yoon με τη Swatch μοιάζει με μια ιστορία αγάπης που ξεκίνησε το 2017 κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Swatch Art Peace Hotel στη Σαγκάη. Εκεί ακριβώς εξελίχθηκε και το «This Moment is Magic». Διαγνώσθηκε με καρκίνο 5 χρόνια νωρίτερα και μέρος της θεραπείας της ήταν μια αναλγητική ένεση που έμοιαζε με μαγικό ραβδί, φωτίζοντας τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της με τη μορφή ενός Saekdong, ενός παραδοσιακού Κορεάτικου πολύχρωμου σχεδίου. Αυτό αποτελεί και τον πυρήνα της τέχνης της από τη στιγμή που γεννήθηκε το concept, το μαγικό ραβδί και τα χαρούμενα χρώματα συνεχίζουν να επανεμφανίζονται στη δουλειά της.

 

 


«Πάντα λάτρευα την ιδέα του να έχω ένα μαγικό ραβδί», λέει η καλλιτέχνης. «Με μια κίνηση του καρπού μπορείς να μεταμορφωθείς σε ότι επιθυμείς, να σώσεις τον κόσμο ή να γίνεις ένας superstar. Πιστεύω ότι αυτά τα ρολόγια μπορούν να χαρίζουν χρωματιστή θετική μαγική ενέργεια και ασφάλεια στους ανθρώπους.»


Το TIME'S MAGIC αναφέρεται στη στιγμή ως μια αντίληψη του χρόνου ως άυλου χώρου και της μνήμης ως απτής ιστορίας.