Fashion Design Project by NIVEA Black & White: Λάβετε μέρος στον απόλυτο διαγωνισμό σχεδίου μόδας

Fashion Design Project by NIVEA Black & White: Λάβετε μέρος στον απόλυτο διαγωνισμό σχεδίου μόδας Facebook Twitter
0

 

Φέτος, το Fashion Design Project της 27ης Athens Xclusive Designers Week «ντύνεται» ασπρόμαυρα με το NIVEA Black & White και σας καλεί να λάβετε μέρος στον απόλυτο διαγωνισμό σχεδίου μόδας.


Πηγή έμπνευσης για να λάβετε μέρος στο Fashion Design Project by NIVEA Black & White ο πάντα διαχρονικός συνδυασμός του λευκού και του μαύρου. Σχεδιάστε με φαντασία και όραμα το σύνολο που εκφράζει τη δημιουργικότητά σας είτε στο χέρι είτε σε υπολογιστή.

 

Ύστερα, μπείτε στη διεύθυνση www.axdw.gr/fdp, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να υποβάλετε τη συμμετοχή σας και ίσως να είστε εσείς ένας από τους 10 φιναλίστ που θα τεθούν σε ψηφοφορία για να διεκδικήσουν τα φετινά μεγάλα έπαθλα.


Ο νικητής του Fashion Design Project by NIVEA Black & White, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν ως Νέος Σχεδιαστής στην ενότητα New Designers Awards της επόμενης σεζόν και λαμβάνει επίσης το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ για τη δημιουργία της δικής του συλλογής.

Fashion Design Project by NIVEA Black & White: Λάβετε μέρος στον απόλυτο διαγωνισμό σχεδίου μόδας Facebook Twitter


Και μην ανησυχείτε: Το Fashion Design Project by NIVEA Black & White δεν απευθύνεται μόνο σε σπουδαστές σχεδίου μόδας, αλλά και σε όποιον έχει πάθος με αυτό.


Βρείτε την έμπνευση, σχεδιάστε τη δημιουργία που θα σας αναδείξει νικητή και διεκδικήστε τα μεγάλα έπαθλα.

Καλή επιτυχία!


@niveagreece

#NIVEAGreece
#BlackandWhite

#NIVEADEO

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ