ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καλοκαιρινοί μεζέδες:

Καλοκαιρινοί μεζέδες: Facebook Twitter
0

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και φυσικά από τους καλοκαιρινούς μεζέδες, τη θάλασσα και την καλή παρέα δεν μπορεί να λείψει το ούζο και τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ. Για να απογειώσουμε τις καλοκαιρινές μας στιγμές, γευόμαστε ούζο και τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ, ποιοτικά αποστάγματα που ενσωματώνουν την αυθεντικότητα και την μαεστρία του άρχοντα της απόσταξης Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου. 

Και τι καλύτερο από το ούζο Μπαμπατζίμ για να συνοδεύσουμε τα θαλασσινά εδέσματα; Τα φίνο άρωμα του και η ιδιαίτερη γεύση του συνδυάζεται εξαιρετικά με την γευστική παλέτα του Αιγαίου: χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, στρείδια – πρωταγωνιστές του ελληνικού καλοκαιριού. Το ούζο Μπαμπατζίμ με την ιδιαιτερότητα του μάραθου και το άρωμα του γλυκάνισου υπόσχονται μια μοναδική απόλαυση. 

Παραπονεμένοι όμως δεν θα μείνουν και οι λάτρεις του τσίπουρου. Το τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ είτε ως σκέτο αυθεντικό απόσταγμα (χωρίς γλυκάνισο) είτε με γλυκάνισο, με την ιδιαίτερη γεύση του, το πλούσιο άρωμα θα συνοδεύσει άριστα τους γήινους μεζέδες όπως τα μανιτάρια, τις ελιές και φυσικά τους καρπούς της γης. 

Πάντα το δίλημμα ούζο ή τσίπουρο θα πλανάται... Και πάντα η απάντηση θα είναι και ούζο και τσίπουρο με προσοχή! Με μέτρο και παρέα αληθινή! 

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε www.greek-wine-cellars.com

 

 

 

 

 

 

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ