Ανακαλύψτε τη νέα σειρά L’OR Origins για μία πλούσια εμπειρία espresso

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά L’OR Origins για μία πλούσια εμπειρία espresso Facebook Twitter
0

O L'OR Espresso μας καλεί σε μία απολαυστική espresso εμπειρία με εξωτική προέλευση, με τη νέα σειρά L'OR Origins. Πέντε ξεχωριστές ποικιλίες καφέ που προέρχονται από πέντε μοναδικές, εξωτικές τοποθεσίες: Colombia, Guatemala, Papua New Guinea, India, Indonesia.


Η νέα σειρά υπόσχεται μία ακόμα πιο πλούσια και σαγηνευτική εμπειρία espresso, ταξιδεύοντας τις αισθήσεις σε προορισμούς με διαφορετικά αρώματα και εντάσεις. Η κάθε ποικιλία αντλεί τη μοναδικότητά της από το ιδιαίτερο περιβάλλον της περιοχής προέλευσής της και αποκαλύπτει τα πιο ξεχωριστά γευστικά χαρακτηριστικά της στην αγαπημένη σου κρύα εκδοχή ενός Freddo Espresso ή ενός Freddo Cappuccino.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά L’OR Origins για μία πλούσια εμπειρία espresso Facebook Twitter


Μέχρι τις 04/08/2020, μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τη δική σας αγαπημένη επιλογή L'OR Origins με ένα κλικ στον σύνδεσμο lorfreddo.gr, συμπληρώνοντας πολύ απλά τα στοιχεία σας. Επιλέξτε την ποικιλία που θέλετε να δοκιμάσετε και μια δωρεάν συσκευασία με 10 κάψουλες L'OR Origins θα φτάσει στα χέρια σας.


Δημιουργήστε τον δικό σας Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino με L'OR Origins στο σπίτι και αφήστε τους να σας συναρπάσουν και να σας ταξιδέψουν.


Δείτε παρακάτω, επιπλέον πληροφορίες για τη νέα σειρά Origins:


Colombia (Andes): Πολυδιάστατος, οξύς και μυστηριώδης, ο L'OR Colombia παράγεται από τους πιο εκλεκτούς κόκκους Arabica από τις Άνδεις της Κολομβίας, με ένταση 8.


Papua New Guinea (Highlands): Με ιδιαίτερη, φρουτώδη γεύση και μαγευτικό άρωμα ξύλου, η ποικιλία αυτή προέρχεται από το υγρό κλίμα των εύφορων ηφαιστειακών περιοχών της Παπούα Νέα Γουινέα. Ένταση 7.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά L’OR Origins για μία πλούσια εμπειρία espresso Facebook Twitter


Guatemala (Huehuetenango): Ο Espresso L'OR με προέλευση από το Χουεχουετενάνγκο της Γουατεμάλα είναι κομψός, φρέσκος και αρωματικός, με νότες μήλου και εσπεριδοειδών. Ένταση 7.


Indonesia (Sumatra): Με αφετηρία τη ζούγκλα της Σουμάτρα στην Ινδονησία, αυτή η ποικιλία L'OR με τις λεπτές νότες από σκούρο κακάο και ξύλο κέδρου, έχει γεμάτο σώμα και επίγευση γλυκόριζας που διαρκεί. Ένταση 9.


India (Karnataka): Η ιστορία της δυνατότερης σε ένταση ποικιλίας - ένταση 10 - ξεκινά από τους λόφους της νότιας Ινδίας. Οι ζωηρές και φρουτώδεις νότες του ξυπνούν συναρπαστικά και τολμηρά αρώματα.


Αφήστε τις αισθήσεις σας να σας παρασύρουν σε ένα πραγματικά σαγηνευτικό ταξίδι, με ένα μόνο κλικ στο lorfreddo.gr.


Περισσότερα νέα για το brand και τις υπηρεσίες, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Facebook σελίδα: https://www.facebook.com

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά L’OR Origins για μία πλούσια εμπειρία espresso Facebook Twitter

/lorespressogr/

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM