Είναι αλήθεια ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που μας φέρουν ολοένα και πιο κοντά με υψηλές αρχές και αξίες όπως ατομική υπευθυνότητα και κοινωνική αλληλεγγύη. Σε αυτές τις αρχές που είναι γραμμένες στο DNA του πιστεύει ακράδαντα ο όμιλος Pierre Fabre και το αποδεικνύει με μια ενέργεια που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

 

Εδώ και μία εβδομάδα, οι ομάδες του εργοστασίου των δερμοκαλλυντικών προϊόντων μας-στο Soual, στην περιοχή Tarn της Νοτιοδυτικής Γαλλίας εκεί που χτυπά η καρδιά της Pierre Fabre, έχουν κινητοποιηθεί πλήρως για την παραγωγή ενός υδροαλκοολικού ζελ. Οι φαρμακοποιοί που είναι στην πρώτη γραμμή και οι πελάτες-ασθενείς τους έχουν περισσότερο από ποτέ ζωτική ανάγκη να προστατευθούν από τον Covid-19. Το συγκεκριμένο υδροαλκοολικό ζελ δεν είναι προϊόν της τακτικής γραμμής παραγωγής της Pierre Fabre. Παράγεται εκτάκτως και χρειαζόταν κατά συνέπεια περισσότερη ταχύτητα και ευελιξία από τις ομάδες του εργαστηρίου που έπρεπε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να:

 

  • Αναπροσαρμόσουν μια γραμμή παραγωγής που χρησιμοποιείται συνήθως για σαμπουάν
  • Χρησιμοποιήσουν φιαλίδια περιεκτικότητας 100 ml που συνήθως χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα της μάρκας Klorane
  • Συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για την παραγωγή του ζελ : alcool, γλυκερίνη, απεσταγμένο νερό
  • Να τυπώσουν περισσότερες από 600 000 ετικέτες το συντομότερο δυνατό

 

Όλοι εμείς στην Pierre Fabre οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες και τους συνεργάτες μας που έφεραν εις πέρας με επιτυχία αυτή την ενέργεια μέσα σε μόλις 8 ημέρες.

 

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίσταση η Pierre Fabre είναι δίπλα στους συνεργάτες της, επαγγελματίες υγείας και φαρμακοποιούς που αυτές τις μέρες είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην πρώτη γραμμή. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

 

Θα συνεχίσουμε με όποιο τρόπο μπορεί και ξέρει ο καθένας μας. Μέχρι να περάσει αυτή η περιπέτεια προστατεύστε την υγεία σας και των αγαπημένων σας.

 

#μένουμε_σπίτι #Covid_19 #PrenonsSoinDeVivreMieux