Υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγική περίοδος από τις τελευταίες ημέρες του χρόνου; Η εορταστική ατμόσφαιρα κορυφώνεται: λαμπερά φώτα αστράφτουν στον αέρα και παντού ακούγονται ήχοι γιορτής. Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη «Moët» θυμίζει τη γαλλική λέξη «fête», δηλαδή γιορτή. Το 2019 η Moët & Chandon γιορτάζει διπλά και δημιουργεί το πρώτο POP UP STORE στον πρώτο όροφο του Golden Hall.

 

Επισκεφτείτε και εσείς το εορταστικό POP-UP STORE και βρείτε την εμβληματική Moët Impérial, που φέτος γιορτάζει τα 150 χρόνια δημιουργίας της, την πλούσια συλλογή των Grand Vintage, την εξωστρεφή Moët Rosé Impérial αλλά και την πρωτοποριακή Moët Ice Impérial.

 

 

 

Επετειακές φιάλες, σπάνιες εκδόσεις, μοναδικά ποτήρια και υλικά, όλα με την υπογραφή του οίκου Moët & Chandon. Στον μοναδικό αυτό χώρο θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια προσωποποιημένη φιάλη με το όνομα ή το μήνυμα της επιλογής σας, για να τη χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι brand ambassador της μάρκας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη σαμπάνια για εσάς και να σας μυήσουν στα μυστικά της. Ελάτε να γνωρίσετε κι εσείς την πιο αγαπημένη σαμπάνια στον κόσμο, το χαρούμενο «must be», το απαραίτητο συστατικό όλων των αλησμόνητων μεγάλων και μικρών στιγμών της ζωής.

 

 

 

*Το POP-UP STORE θα παραμείνει στο Golden Hall μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.