Έχει φτάσει ο καιρός που το πρωινό ξύπνημα αποτελεί γεγονός για μικρούς και μεγάλους. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι δίπλα σας για ακόμα μια χρονιά προσφέροντάς σας λαχταριστές, υγιεινές επιλογές για γευστικά πρωινά και όχι μόνο.


Επηρεασμένοι από την εξαίσια μυρωδιά του πρωινού, σηκώνεστε λίγο πιο εύκολα από το κρεβάτι και ξεκινάτε τη μέρα σας!


Πεντανόστιμες μαρμελάδες σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων όπως φράουλα, δαμάσκηνο και κεράσι (απαλλαγμένες από προσθήκη ζάχαρης), μέλια ανθέων, ελάτης, βελανιδιάς και θυμαρίσια έτοιμα να συνοδεύσουν τις φρυγανιές σας και φυσικά το αγαπημένο φυστικοβούτυρο απαλό ή με κακάο είναι μερικές μόνο από τις λιχουδιές που σας περιμένουν στο τραπέζι. Μετά από ένα δυναμωτικό πρωινό γεμάτο ενέργεια πώς να μην ξεκινήσει καλά η μέρα;


Φυσικά οι λιχουδιές των Καφεκοπτείων Λουμίδη σας ακολουθούν και στα σχολικά διαλείμματα, αφού τα πεντανόστιμα mini τσουρεκάκια με σοκολάτα ή χωρίς αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ένα γρήγορο, υγιεινό σνάκ. Μετά την επιστροφή από το σχολείο γεύματα με διατροφικούς θησαυρούς, όπως τα διαφορετικά είδη ταχινιού και τα spreads με ποικιλία γεύσεων αποτελούν και πάλι ακαταμάχητες προτάσεις.


Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο να σας προσφέρουν την καλύτερη συντροφιά, μέσα από τις απολαυστικές τους προτάσεις για τα γεύματα ολόκληρης της ημέρας. Στο πλαίσο της ενέργειας «Γλυκιά Επιστροφή στα Σχολεία» σας παρέχουν 15% έκπτωση σε Φυστικοβούτυρα, Μέλια, Ταχίνια, Μαρμελάδες, και Τσουρέκια από τις 2 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζοντάς σας ότι οι καθημερινές απολαύσεις δεν αποτελούν πολυτέλεια. Χρειάζονται μόνο αυθεντικούς ανθρώπους και γνήσιες γεύσεις.