Οι μεγάλες αποκλειστικότητες συνεχίζονται μόνο στη Nova, την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα. Η περιπέτεια και η μαγεία επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της επικής σειράς «Game οf Thrones», ο οποίος αναμένεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός. Η μάχη για το θρόνο ξεκινάει και πάλι την Τρίτη 2 Απριλίου, αποκλειστικά και μόνο στα κανάλια Novacinema1 & Novacinema HD, 48 μόλις ώρες μετά την έναρξη του νέου κύκλου στην Αμερική και φυσικά η αγωνία κορυφώνεται. Ποιος οίκος θα επικρατήσει; Ποιος θα καθίσει στο θρόνο; Ποιος θα δει το βασίλειό του να χάνεται;

 

 

 

Η σειρά «Game Οf Thrones» είναι μία αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Α Song of Ice and Fire» του George R.R. Martin. Η προβολή της άρχισε τον Απρίλιο του 2011 και η παγκόσμια επιτυχία της συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, σε περισσότερες από 70 χώρες. Η διαδικτυακή βάση δεδομένων «IMDb» κατατάσσει την τηλεοπτική αυτή σειρά σαν την τρίτη καλύτερη όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών, τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές.

 

 

 

 

 

 

 

Κάθε κύκλος αποτελείται από δέκα επεισόδια. Ο πρώτος και δεύτερος κύκλος βασίζονται στο πρώτο και δεύτερο βιβλίο, αντίστοιχα, ενώ ο επόμενος προέρχεται από το πρώτο μισό της τρίτης νουβέλας με τίτλο «Α Storm of Swords». Το «GameofThrones III» κάνει έναρξη στην Αμερική στις 31 Μαρτίου, ενώ 48 ώρες μετά αρχίζει η προβολή του στην Ελλάδα, αποκλειστικά στη Nova. Ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης σειράς της ΗΒΟ θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 (Novacinema1 & Novacinema HD), καθώς επίσης και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 23:00 (Novacinema3).

 

Με αφορμή την έναρξη του τρίτου κύκλου της σειράς, η Nova δημιούργησε μία νέα σελίδα στο facebook www.facebook.com/gameofthrones.nova με στόχο να συνδέσει τους φανατικούς φίλους της εποχής του Westeros με την υψηλής ποιότητας τηλεοπτική εμπειρία που θα ζήσουν στη Nova.  Η σελίδα θα ενημερώνεται καθημερινά με ειδήσεις, videos και σχόλια κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της σειράς το προσεχές χρονικό διάστημα.

 

Παράλληλα, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Game Of Thrones ΙΙΙ», η Nova δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να θυμηθούν τον δεύτερο κύκλο της σειράς, σ’ έναν συναρπαστικό μαραθώνιο στο Novacinema3, από 29 μέχρι 31 Μαρτίου, στις 22:00.

 

 

 

 

 

 

 

Μαγεία, μυστήριο, ίντριγκες, πάθη, ρομαντισμός, περιπέτεια, έρωτας και βία αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, δοσμένο με απαράμιλλα στοιχεία ρεαλισμού. Όλα αυτά μεταφέρονται στην οθόνη της Nova και καθηλώνουν, όπως ξετυλίγονται από τις 3.000 σελίδες του μυθιστορήματος του George R.R. Martin, που έχει πλέον καταξιωθεί ως ένα από τα κλασσικά του είδους. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα έγιναν σε Μάλτα, Μαρόκο και Βόρεια Ιρλανδία, όπου κατασκευάστηκαν ολόκληρες πόλεις, κάστρα και στρατόπεδα.

 

Είναι λοιπόν γεγονός! Η σειρά «Game Of Thrones» επιστρέφει, αποκλειστικά και μόνο στη Nova!