Την Κυριακή 7/4 η PUMA, σε συνεργασία με τον training ambassador Ηλία Γκότση, διοργάνωσε μια ιδιαίτερη προπόνηση... αυστηρά για γυναίκες!

 

Το ραντεβού δόθηκε στις 12 π.μ. και οι τέσσερις κληρωθείσες νικήτριες που προέκυψαν μέσα από τα social accounts της PUMA, μετά από συμμετοχή σε διαγωνισμό με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, συναντήθηκαν με τον Ηλία Γκότση στο γυμναστήριο Need For Fitness.

 

Το ασκησιολόγιο; Απαιτητικό! Η διάθεση όμως ήταν άκρως ανεβασμένη. Το #teamPUMA, εξοπλισμένο με τα top-performance αθλητικά ρούχα της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας, ήταν έτοιμο να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και να ολοκληρώσει το session ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

 

Με επίκεντρο τη γυναίκα και την ανάγκη για personalized τρόπους άθλησης, ο Ηλίας Γκότσης ετοίμασε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά σε functional και cross-training ύφος, με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση του κλειστού group.

 

Ο κοινός στόχος για μια ολιστική training εμπειρία ένωσε την ομάδα για περίπου 60 λεπτά γεμάτα ενέργεια, επιμονή και αφοσίωση, απογειώνοντας τον γυναικείο δυναμισμό.

 

Στο τέλος, η διάθεση χαλαρή και το κλίμα ιδανικό για τις καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες μιας ξεχωριστής και ταυτόχρονα ιδιαίτερης ημέρας.

 

Σε όλα τα κορίτσια του #teamPUMA αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

 


Παρακολουθήστε εδώ σχετικό βίντεο: