Η αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για 3 ολόκληρες ημέρες, 6,7 και 8 Απριλίου, 2019 στην Αποθήκη Γ' στο λιμάνι. Η 3η Gourmet Exhibition συγκεντρώνει παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία του Ελληνικού brand name. Ρίχνει τοίχους και χτίζει γέφυρες. Χτίζει συνεργασίες, επιμορφώνει εμπόρους και κοινό, δοκιμάζει προϊόντα και μαθαίνει την ιστορία τους, την καινοτομία και τα μυστικά τους.


Διατηρεί τη λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, στο οποίο θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών από τους πιστοποιημένους γευσιγνώστες Μαρία Κατσούλη, Κώστα Τερτιβανίδης, Κική Ζηνοβιάδου, Οδυσσέα Βλαχάβα και Κυριακή Παναγιώτου. Όλο το πρόγραμμα εδώ.

 

 


Πρόσθεσε έναν νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης με τους Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννη Μπουροδήμο, Σύλβια Κουμεντάκη και τον Θεόδωρο Παστουρματζή. Όλο το πρόγραμμα εδώ.


Διατηρεί τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας όπου παντρεύονται χορτοφαγικά προϊόντα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με την Ελένη Ψυχούλη, δοκιμάζονται παραδοσιακά γλυκίσματα από κάθε γωνιά του τόπου μας με την Ιωάννα Σταμούλου, αλλά και τιμάται το νησί της Λήμνου, ως ένας ξεχωριστός γαστρονομικός παράδεισος. Πληροφορίες εδώ.


Η Μίνα Αποστολίδη έρχεται από το Βέλγιο για να σας μιλήσει για τις σοκολάτες της. Στο τέλος της παρουσίασης, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν λίγα τεμάχια μιας και δε μπορούν να βρεθούν όλα τα προϊόντα της Mina Handmade Chocolate, πουθενά αλλού στη Θεσσαλονίκη. Σεμινάρια που καλύπτουν μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων, όπως την παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, το food-styling, τον γαστρο-τουρισμό και την τυποποίηση. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.

 

 


Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας (Γιώργος Πίττας, Νικολέτα Μακρυωνίτου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου) αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται την Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ'.


Οι διοργανωτές και οι εκθέτες σας περιμένουν για ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι!


www.gourmetexhibition.com
https://www.facebook.com/pg/gourmetexhibition/