Το Polis hammam απέκτησε το τρίτο του "παιδί" ! Ένα καινούργιο Polis Hammam , δημιουργήθηκε μέσα σ' ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, το "Capsis Hotel".


Η επιχείρηση με την δημιουργία παραδοσιακού Χαμάμ, σε χώρο ξενοδοχείου, επιθυμεί να προσφέρει άριστη ποιότητα υπηρεσιών, στους ταξιδιώτες από την Ελλάδα και τον Κόσμο, που εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεών τους, επιλέγουν να χαλαρώσουν στον χώρο του ξενοδοχείου τους.


Ο καινούργιος χώρος , όπως όλοι οι χώροι που έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής αποτελούνται από μοναδικά φυσικά υλικά, μάρμαρο και ξύλο, ενώ δεν χρησιμοποιούν ποτέ τοξικά προϊόντα.

 

 


Συνεχίζουν λοιπόν να επιχειρούν με βασικές αξίες, τον σεβασμό στον άνθρωπο, στον πολιτισμό και στον πλανήτη.


Με αφορμή αυτό το γεγονός, σας θυμίζουν ότι:


Κοντά στο κέντρο της ιστορικής παλιάς πόλης της Αθήνας που οδηγεί στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, βρίσκεται ένας μοναδικός χώρος εξαγνισμού, φιλοξενίας και καθαρισμού σώματος, ψυχής και πνεύματος. Tο βραβευμένο ως το καλύτερο Hammam της Ευρώπης Polis Hammam από το Luxury travel guide αλλά και από τις κριτικές του κόσμου που το έχει επισκεφθεί στο Trip advisor.

 

 


Σκοπός, μετά το πρώτο Polis Hammam που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια στην Θεσσαλονίκη ήταν και είναι να μυηθείτε στη μοναδική φιλοσοφία ζωής με βάση την καθαριότητα και τον εξαγνισμό που προκαλεί το νερό. Με την επίσκεψή σας στους χώρους του, απολαμβάνετε την φροντίδα των εξειδικευμένων θεραπευτών και νιώθετε την ευεξία σώματος, ψυχής και πνεύματος.

 

Ξεναγηθείτε στο μοναδικό του χώρο, που με απόλυτο σεβασμό στην ενέργεια του ιερού τόπου, δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες για την ανάταση της ψυχής και την θεραπεία του σώματος, που για τους Αρχαίους Έλληνες γιατρούς είχε απόλυτο θεραπευτικό ρόλο. Το Polis hammam εκτός από απόλυτη αποτοξίνωση και χαλάρωση προτείνει μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που βασίζεται στην μοναδική δύναμη του νερού που σε συνδυασμό με την φροντίδα των θεραπευτών και τα μοναδικά φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται, οδηγούν σε πραγματική μυσταγωγία που ανακουφίζει ψυχή και σώμα.


Polis Hammam

Αυλητών 6-8 Ψυρρή Αθήνα ? 210321 20 – 20

 

Polis Hammam Θεσσαλονίκη

Καραμανλή 40 – Α Καλαμαριά ? 2310 488 216
Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη ? +302310 596800


www.polis-hammam.gr
https://www.facebook.com/PolisHammam/
https://www.instagram.com/polis_hammam/
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g189400-d11851678-Reviews-Polis_Hammam-Athens_
Attica.html