Απεργία την Πρωτομαγιά

Μία ξεχωριστή συλλογή αρωμάτων του Οίκου Carolina Herrera

Μία ξεχωριστή συλλογή αρωμάτων του Οίκου Carolina Herrera Facebook Twitter
0

Με τη συλλογή Herrera Confidential που αποτελείται από 7 αρώματα Eau de Parfum, 6 αρώματα Eau de Toilette, 3 αρώματα εμπνευσμένα από τη Μέση Ανατολή και 7 αρωματικά έλαια, η Carolina Herrera de Baez, δημιουργική Διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera, μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στη συναρπαστική ιστορία της οικογένειας Herrera. 

Το σήμα κατατεθέν της συλλογής είναι η ίδια η Carolina Herrera de Baez, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της και αποκαλύπτει μερικά μυστικά της οικογένειας Herrera. Όλη η συλλογή Herrera Confidential έχει μοναδικό νόημα για εκείνη, ένα λόγο ύπαρξης καθώς είναι εμπνευσμένη μέσα από τα βιώματα της Carolina Herrera de Baez από την παιδική της ηλικία: «Οι μνήμες της παιδικής μου ηλικίας, τα τριαντάφυλλα στον κήπο του σπιτιού μας, οι κεχριμπαρένιες αποχρώσεις από το φως που έμπαινε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού μας, το ηλιοβασίλεμα... Όλα αυτά βρίσκονται σε αυτή τη συλλογή που είναι το προσωπικό μου αφιέρωμα σε όλα τα όμορφα πράγματα που έζησα όσο μεγάλωνα και πάνω απ’ όλα στη μητέρα μου». 

Η Herrera Confidential είναι μια συλλογή εμπνευσμένη μέσα από βιώματα της Carolina Herrera de Baez από την παιδική της ηλικία. Η ίδια εξηγεί ότι πηγή έμπνευσής της για τη συλλογή που δημιούργησε, ήταν η εικόνα της μητέρας της. Το έργο της είναι μια απόδειξη της αναζήτησης της για τον κόσμο, την επιθυμία της να πειραματιστεί και να μάθει και την αναζήτησή της για την τελειότητα. Αυτές οι τρεις πτυχές ορίζουν τον χαρακτήρα της, τον οποίο κληρονόμησε από την ενεργητική και ζωηρή προσωπικότητα της μητέρας της. 

Λίγα λόγια για την Συλλογή των Eau de Parfum και των ελαίων

Herrera Tuberose

Το Herrera Tuberose εκφράζει την αγνότητα, την ανωτερότητα, το χάρισμα και τη φινέτσα που προσδιορίζουν τον χαρακτήρα της οικογένειας Herrera και έχει γίνει το σύμβολο της προσωπικής και διαχρονικής κομψότητας του Οίκου Herrera. Στην καρδιά αυτού του αρώματος βρίσκεται το αισθησιακό και γοητευτικό άρωμα του tuberose. Τα μικρά λευκά λουλούδια του εκπέμπουν ένα αληθινά μεθυστικό άρωμα. Ο Rodrigo Flores είχε την τύχη να χρησιμοποιήσει αυτό το πολυτελές και πλούσιο συστατικό για να συνθέσει ένα πολύ εκλεπτυσμένο  δημιούργημα υψηλής αρωματοποιίας, με βάση τη βανίλια Μαδαγασκάρης που περιβάλλεται από ζεστά άνθη πορτοκαλιάς. "Το Herrera Tuberose είναι η αρωματική ναυαρχίδα της συλλογής. Το άρωμα του με οδηγεί πίσω στην παιδική μου ηλικία, όταν πήγαινα μαζί με τη μητέρα μου στο εργαστήριο αρωμάτων."- Carolina Herrera de Baez

 

Oud Couture

Το Oud Couture είναι ένα άρωμα που έχει ερμηνευτεί από την Carolina Herrera de Baez ως μια ωδή στον χώρο της μόδας, μιας και το προσαρμόζει και το μετατρέπει σε κάτι ξεχωριστό, σαν να ήταν ένα φόρεμα. Για να το κάνει αυτό, εμπνέεται από την αραβική παράδοση της τέχνης της αρωματοποιίας. Αυτή η ευρηματική  και τρυφερή διαδικασία της επέτρεψε να αποκτήσει ένα προσωπικό και ζεστό άρωμα που της θυμίζει την δεξιοτεχνία της μητέρας της στο ατελιέ της, όταν δημιουργούσε τις εκπληκτικές συλλογές της. Η Nathalie Feisthauer, ο Pierre Gueros και η Evelyne Boulanger, έμπειροι αρωματοποιοί στη χρήση του oud, μας εκπλήσσουν με μια αρωματική δημιουργία υψηλότερης ποιότητας. "Αυτό το άρωμα μου θυμίζει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που έλαβα σε ένα ταξίδι μου στη Μέση Ανατολή με τη μητέρα μου. Σε εκείνα τα μέρη, το oud χρησιμοποιείται ως βάση για την παρασκευή αρωμάτων που έχουν μοναδικά αρώματα και καθορίζονται από τη σκοτεινή και αισθησιακή γοητεία τους.’’ - Carolina Herrera de Baez.

Burning Rose  

Το άρωμα του Burning Rose αντιπροσωπεύει την έκρηξη δημιουργικού δυναμισμού που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ‘70 και τη δεκαετία του '80. Ξυπνάει μέσα μας τα όνειρα ενός δυναμικού και ζωντανού κινήματος τέχνης – της Pop Art - και των υπέροχων βραδιών στο συγκλονιστικό Studio 54, όπου το πάθος και η υπερβολή συνδυάζονται με την κομψότητα και την αίγλη. Χάρη στην κομψότητα του, τη διάρκεια και την απίστευτη ελκυστικότητα, το άρωμα του τριαντάφυλλου από την Βουλγαρία είναι ένα από τα πιο πολύτιμα στον χώρο της υψηλής αρωματοποιίας. Ο Olivier Pescheux μας εκπλήσσει με ένα υπέροχο ελιξίριο που προέρχεται από τα αρωματικά ροδοπέταλα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα floral, ζεστό και χαρισματικό άρωμα, στο οποίο η πικρή και μυστηριώδης αίσθηση του τριαντάφυλλου συνδυάζεται με την εξωτική βασιλική κανέλα από το Λάος και το ινδονησιακό πατσουλί. "Η μητέρα μου πάντα ανέφερε ότι το κόκκινο είναι ένα σημαντικό χρώμα, είναι διασκεδαστικό, πλούσιο και λίγο μυστηριώδες. Για μένα, είναι το σήμα κατατεθέν του Οίκου Herrera - ένα χρώμα που συνδέω με εορτασμούς, με ενέργεια και δυναμική». - Carolina Herrera de Baez.

Amber Desire 

Το Amber Desire αποπλανά με ένα υποβλητικό και απροσδιόριστο άρωμα. Το έντονο και σαγηνευτικό άρωμα προσδίδει χαρακτήρα σε ένα μείγμα που είναι βαθύ και μυστηριώδες. Αυτό το άρωμα παίρνει τη δύναμή του από τη χρήση ενός εξαιρετικά πλούσιου συστατικού, το κεχριμπάρι, που δημιουργήθηκε από εξεζητημένες νότες. Η Anne Flippo χρησιμοποιεί με μαεστρία αυτό το σπάνιο και αποκλειστικό συστατικό και το συνδυάζει με κανέλα και κόλιανδρο, καθώς και ίχνη βανίλιας, τα οποία προσφέρουν μια γλυκύτητα και ζεστασιά που σαγηνεύουν τις αισθήσεις. "Η απαλότητα και η ζεστασιά του κεχριμπαριού μου θυμίζουν τη γλυκιά ξυλώδη μυρωδιά των υπνοδωματίων στο σπίτι όπου μεγάλωσα. Ήταν μια γοητευτική ατμόσφαιρα, η οποία, με το συνδυασμό των παλαιών βιβλίων, τα έπιπλα αντίκες και τα έργα τέχνης, με έκανε να αισθάνομαι προστατευμένη και ασφαλής’’. - Carolina Herrera de Baez

Neroli Boheme

Αυτή η δημιουργία είναι η αρωματική έκφραση της λατινικής κληρονομιάς της, μια χαρούμενη, αυθόρμητη και κομψή προσωπικότητα που χαρακτηρίζει την κληρονομιά της οικογένειας Herrera. Ο Rodrigo Flores δημιουργεί αυτό το άρωμα χρησιμοποιώντας την έννοια του δέντρου της ζωής ως σημείο αναφοράς. Στις ρίζες του βρίσκεται η ζεστασιά του musk, ενώ ο κορμός του αποτελείται από φρέσκους και φωτεινούς καρπούς εσπεριδοειδών που μας μεταφέρουν στη ζεστή γη της νότιας Ιταλίας. "Κατά τη δημιουργία του Neroli Boheme, πηγή έμπνευσης μου ήταν τα εσπεριδοειδή, τα οποία συνδέω πάντα με τις ρίζες μου. Το άρωμα τους με οδηγεί πίσω στην παιδική μου ηλικία, σε οικογενειακές στιγμές στις οποίες περιτριγυριζόμουνα από εντυπωσιακά τοπία. Τα συνδέω επίσης με τα πρώτα μου βήματα ως επαγγελματίας, καθώς ήταν τα συστατικά που με έβαλαν για πρώτη φορά στον κόσμο των αρωμάτων’’. - Carolina Herrera de Baez

Nightfall Patchouli 

Το Nightfall Patchouli είναι ένα αρωματικό ταξίδι που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε αυτό το φανταστικό νυχτερινό σύμπαν, στο οποίο συγκλίνουν η ανεμελιά και ο πιο εθιστικός αισθησιασμός. Ο Christophe Raynaud περιβάλλει το απολαυστικό άρωμα του πατσουλί με μια βαλσαμική ρητίνη βενζοΐνης και φλοιό κανέλας, που προσδίδουν στο Nightfall Patchouli ένα έντονα παθιασμένο και γοητευτικό πνεύμα. Ο ισχυρός, έντονος και εθιστικός του χαρακτήρας το καθιστά ένα μεθυστικό και πικάντικο συστατικό που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. " Έχω αισθανθεί μια αγάπη για το πατσουλί όλη μου τη ζωή. Ως συστατικό μερικές φορές είναι υποτιμημένο, αλλά βρίσκω την ξυλώδη, μυστηριώδη, έντονη και σαγηνευτική αίσθησή του έναν ενδιαφέροντα τρόπο να εξερευνήσω τη μαγεία και το μυστήριο της νύχτας’’. - Carolina Herrera de Baez

Mystery Tobacco

Το Mystery Tobacco παρουσιάζει τη σπουδαιότητα ενός συστατικού τόσο αινιγματικού και τόσο μοναδικού όπως ο καπνός.  Η Carolina Herrera de Baez μαζί με τον αρωματοποιό Quentin Bisch εστίασαν στον καπνό ως κύριο συστατικό. Προσέγγισαν τη δημιουργία του αρώματος λαμβάνοντας υπόψη όλη τη δεξιοτεχνία και την αυθεντικότητα που περιβάλλει αυτό το συστατικό, καθώς και την τέχνη γύρω από την παραγωγή αρωμάτων. Είναι δημιουργημένο από ένα πολυτελές μείγμα συστατικών και με το άρωμα του καπνού στη βάση του. Το άρωμα αποτελείται επίσης από νότες εσπεριδοειδών καθώς και από floral και ξυλώδεις τόνους και το αποτέλεσμα είναι κομψό και ελκυστικό.

 

Η τέχνη της εξατομίκευσης: Herrera Confidential Oils 

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι παλαιότεροι πολιτισμοί της ανατολικής Μεσογείου διατήρησαν μικρές καθημερινές τελετουργίες, όπως την τέχνη της αρωματοποιίας σε στρώματα. Αυτή η διαδικασία είναι μοναδική, καθώς προκύπτει  με την εφαρμογή διάφορων αρωμάτων στην επιδερμίδα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μοναδικό και προσωπικό άρωμα. Μπορούμε να εκφράσουμε τις προτιμήσεις μας μέσα από μια διαδικασία εξατομίκευσης. Είναι μια σχολαστική διαδικασία που μας ωθεί παράλληλα προς το πνεύμα της υψηλής ραπτικής του Οίκου  Carolina Herrera. Η συλλογή Herrera Confidential μας προσκαλεί να συμμετέχουμε σε αυτή την αρωματική διαδικασία, προκειμένου να ανακαλύψουμε το άρωμα που μας χαρακτηρίζει.

Pure Oil of Rose

Το τριαντάφυλλο Δαμασκού,  που κάποτε θεωρείτο το λουλούδι των θεών είναι το επίκεντρο αυτού του ελαίου. Σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί αυτό το τριαντάφυλλο στην φύση και η καλλιέργεια και η συγκομιδή του με το χέρι είναι εξαιρετικά ακριβή. Για να επιτύχουμε την οσφρητική εμπειρία που μπορεί να μας προσφέρει αυτό το τριαντάφυλλο, η Carolina Herrera de Baez συνιστά να το συνδυάσουμε με το Amber Desire, το Oud Couture και το Nightfall Patchouli. Το μείγμα του Pure Oil of Rose με το Amber Desire εκπέμπει μια πιο τρυφερή, γλυκιά και ευγενική πλευρά. Επιλέγοντας το Oud Couture, δίνουμε μια μεγάλη δόση ευαισθησίας και ευχάριστης αποπλάνησης στο μίγμα. Αν τελικά επιλέξουμε το Nightfall Patchouli, τότε μας ανοίγει μια πόρτα εξαιρετικά αισθησιακής διάστασης.

 

Pure Oil of Sandalwood 

Το σανδαλόξυλο που χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία προέρχεται από τα δάση της Δυτικής Αυστραλίας. Οι φυτείες σανδαλόξυλων καλλιεργούνται επί σειρά ετών, μέχρις ότου τα δέντρα να ωριμάσουν. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις, το σανταλόξυλο θεωρείται ιερό δέντρο. Σήμερα, η Carolina Herrera de Baez προτείνει να το συνδυάσουμε με το  Neroli Boheme, το Herrera Tuberose και το Nightfall Patchouli για να ενισχύσει τον ιδιαίτερο και κάπως τολμηρό χαρακτήρα του. Βυθίζοντας τους εαυτούς μας στο μυστήριο του Pure Oil of Sandalwood, καλούμαστε να το συνδυάσουμε με το Neroli Boheme, δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά εκλεπτυσμένο άρωμα; όταν συνδυάζεται με το Herrera Tuberose, ενισχύουμε την πιο σαγηνευτική του πλευρά; και αν αναζητούμε μια πιο έντονη και συναρπαστική αίσθηση, θα το συνδυάσουμε με το Nightfall Patchouli. 

 

Pure Oil of Musk

Το Musk έχει γίνει μια απαραίτητη ουσία στην αρωματοποιία, καθώς μειώνει την εκρηκτικότητα των πιο αιθέριων συστατικών. Η Carolina Herrera de Baez προτείνει το συνδυασμό του musk oil με το Neroli Boheme, το Burning Rose και το Herrera Tuberose ώστε να επιτευχθεί η τέλεια αρμονία όταν εφαρμόζεται απευθείας στην επιδερμίδα. Μπορούμε επίσης να το συνδυάσουμε με το Neroli Boheme και το Burning Rose. Αν θέλουμε να του δώσουμε μια πιο σύγχρονη αίσθηση, θα πρέπει να το αναμείξουμε με το Herrera Tuberose και έτσι θα ανακαλύψουμε την πιο βαθιά και διεγερτική πλευρά του. 

 

Pure Oil of Oud  

Το oud εξάγεται από το ξύλο του δέντρου αγάρ, και είναι από τα πιο ακριβά στον κόσμο. Στην αρωματοποιία, θεωρείται ως υγρός χρυσός, ένα πολύτιμο συστατικό που ενισχύει τον ευγενή χαρακτήρα της συλλογής.  Η Carolina Herrera de Baez μας προτείνει να το συνδυάσουμε με το Burning Rose, το Amber Desire και το Oud Couture.

Για να ενισχύσουμε το ανατολίτικο άρωμα του Pure Oil of Oud, το συνδυάζουμε με το Amber Desire. Όταν θέλουμε να τονίσουμε τις ξυλώδεις και καπνιστές αποχρώσεις του τότε επιλέγουμε το Burning Rose. Για να πετύχουμε την μέγιστη ενίσχυση του συστατικού, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Oud Couture, που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.

 

Λίγα λόγια για την συλλογή των Eau de toilete 

ΑΡΩΜΑΤΑ

Τα Eau de Toilette της συλλογής Confidential είναι το αποκορύφωμα της υπεροχής του Oίκου Herrera στην αρωματοποιία: 6 δροσερά αρώματα για άνδρες και γυναίκες με μακρά διάρκεια. 

Virgin Mint

Το Virgin Mint είναι ένα ζωηρό άρωμα, στο οποίο τα φύλλα του δυόσμου Nana, του κύριου πρωταγωνιστή, βυθίζονται στο σπινθηροβόλο περγαμόντο. Το άρωμα ολοκληρώνεται με μια γενναιόδωρη δόση από vetiver και ένα αναπάντεχο μείγμα εσπεριδοειδών.

Rose Cruise

Καταμερίζοντας μια φρέσκια, φωτεινή δομή από μανταρίνι και μαύρη σταφίδα, το Rose Cruise ολοκληρώνεται με το απολαυστικό σώμα της βασίλισσας των λουλουδιών: το τριαντάφυλλο, συνδυασμένο ως μια κομψή τριάδα από τριαντάφυλλο Δαμασκού, τριαντάφυλλο εκατοντάφυλλο και τριαντάφυλλο από την Βουλγαρία. 

Bergamot Bloom

Το Bergamot Bloom στην αρχή είναι δροσερό, αλλά σιγά σιγά γίνεται floral. Το γιασεμί grandiflorum, εμφανίζεται διακριτικό και απαλό, όμως μετατρέπεται σε αισθησιακό, ενώ το τζίντζερ και το λεμόνι διατηρούν τον ζωηρό εσπεριδοειδή χαρακτήρα του αρώματος.

Vetiver Paradise

Το Neroli και το κάρδαμο δημιουργούν μια γέφυρα ανάμεσα σε μια βάση από vetiver και νότες εσπεριδοειδών. Το vetiver ξεδιπλώνει έναν συνδυασμό ξύλου και γήινης πολυπλοκότητας με ένα μεταλλικό υπονοούμενο, όπως η άμμος κάτω από τον ήλιο. 

Orange Affair

Το Κίτρο λάμπει μαζί με τα άνθη πορτοκαλιάς και το ραβέντι που ακτινοβολεί μεγαλείο και ομορφιά. Οι floral νότες μαλακώνουν με το βελούδινο αμύγδαλο και το αισθησιακό tonka bean.

Blond Jasmine

Το Blond Jasmine είναι ένα τέλειο άρωμα με σύνθεση ακριβείας. Με όλες τις πλευρές του γιασεμιού ως το κύριο συστατικό σε αυτό το άρωμα, αυτά τα στρώματα ξετυλίγουν μια όμορφη ένωση του αυτοκρατορικού γιασεμιού Sambac από το Coimbatore της Ινδίας με την αιγυπτιακή μανόλια. Το μείγμα αυτό στη συνέχεια συνδυάζεται με Vert de Mandarin και Cedrat Oil ενώ ταυτόχρονα τονίζεται με Chypre και Musk.

 

ΕΛΙΞΙΡΙΑ  

Ως φόρος τιμής στην τέχνη του Οίκου Herrera, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει δύο καθαρά ελιξίρια: Το Blossom και το Citrus. Και τα δύο ελιξίρια σχηματίζονται ξεχωριστά έτσι ώστε, όταν συνδυάζονται με τα αρώματα, δημιουργούν μοναδικά και εντελώς  εξατομικευμένα αρώματα. Η μίξη των έξι αρωμάτων και των δύο ελιξιρίων μπορούν να δημιουργήσουν άπειρες στρώσεις, με αμέτρητα αρωματικά  χαρακτηριστικά.

Blossom Elixir

Το Blossom Elixir αναδεικνύει το άρωμα του άνθους πορτοκαλιάς. Αρχικά είναι floral και στη συνέχεια πληθωρικό, αποκαλύπτοντας σιγά-σιγά τη διακριτική του πολυπλοκότητα. Ακριβώς όπως τα πιο εκλεπτυσμένα αξεσουάρ μόδας, η τελική νότα είναι αυτή που συνασπίζει το μεγαλείο του αρώματος από μια μόνο σταγόνα εσπεριδοειδών. "Το Blossom Elixir προσθέτει ένα άγγιγμα καθαρότητας σε οποιοδήποτε άρωμα", λέει η Carolina.

Στην αρχή floral, μετά ανεξάντλητο και πλούσιο, το Blossom Elixir αποκαλύπτει την κομψή του πολυπλοκότητα και εφαρμόζεται τέλεια στην επιδερμίδα. Η αίσθηση που προκαλεί είναι σαν το τέλειο αξεσουάρ για ένα τέλειο ενδυματολογικό σύνολο. Αυτή η τελευταία νότα από άνθος πορτοκαλιάς αναδεικνύει το μεγαλείο του ελιξίριου.

Citrus Elixir

Εξαιρετικά εξεζητημένο με σαγηνευτική γοητεία, το Citrus Elixir είναι το απόλυτο άρωμα της φρεσκάδας που εμπλουτίζει την εμπειρία του εμπνευσμένου προορισμού κάθε αρώματος που επέλεξε η Carolina Herrera de Baez. "Το Citrus Elixir είναι ένα φυσικό ερέθισμα ενέργειας για κάθε άρωμα" όπως είπε η Carolina.

Το Bergamot αποπνέει φρεσκάδα ως βάση του Citrus Elixir. Προερχόμενος από την Καλαβρία της Ιταλίας, ο καρπός αυτός φέρνει ζωντανή οξύτητα και σπινθηροβόλα ένταση του μεσογειακού αέρα, όπου η ζεστή αύρα μυρίζει ήλιο, θάλασσα και εσπεριδοειδή.

 

Λίγα λόγια για τη συλλογή Eastern Treasures 

 

 

Gold Incense 

Το Gold Incense συνδυάζει τη δύναμη και την ομορφιά στο πρώτο άρωμα της νέας συλλογής Eastern Treasures, σήμα κατατεθέν του οίκου Carolina Herrera. Η Carolina Herrera de Baez, δημιουργική Διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera και ο κύριος αρωματοποιός Pierre-Constantin Guéros, προκαλούν την αχαλίνωτη ομορφιά της Μέσης Ανατολής με μια ωδή στην σαγηνευτική δύναμη του πιο πολύτιμου αραβικού συστατικού: Το Λιβάνι. ένα ρητινώδες αγαπημένο άρωμα από το δέντρο Boswellia Sacra. Το Gold Incense ξεκινάει με ένα μείγμα σπόρων Marigold και Angelica, επαναφέροντας  αυτή την πολύτιμη αρχή με ένα ισχυρό υπονοούμενο του γήινου και σκοτεινού Cistus Labdanum και του Atlas Cedarwood. Κατά το πέρασμα του χρόνου, οι γήινες νότες εξασθενούν, το χαβιάρι βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη και το Λιβάνι από την Boswellia Sacra εμφανίζεται και οι ξυλώδης νότες γίνονται κρεμώδεις και απαλές. Η ξεχωριστή γλυκιά βανίλια παραμένει στο παρασκήνιο, οι ξυλώδεις νότες θερμαίνονται και η πολυτελής γήινη φύση του Gold Incense λάμπει. Ένα ενδιαφέρον άρωμα για άνδρες και γυναίκες, μέρος της συλλογής Herrera Confidential, που είναι ταυτόχρονα ισχυρό και γοητευτικό με ένα πλούσιο μείγμα από νότες που αφήνουν ένα αρωματικό ίχνος από τον πιο αρωματικό αραβικό κήπο. Το Gold Incense μπορεί να συνδυαστεί με το Pure Oil του of Royal Honey, για να γίνει πιο απαλό και πιο γλυκό.

Platinum Leather 

Το Platinum Leather, μια δημιουργία από την αρωματοποιό Amandine Marie Clerc υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Carolina Herrera de Baez, δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στη μυθική παράδοση των Ανατολικών αρωμάτων και στην αγάπη τους για τα ακατέργαστα συστατικά της καλύτερης ποιότητας. Η Clec ξεκίνησε με μια πλούσια, απολαυστική κατά παραγγελία δερμάτινη νότα που λάμπει μέσα στη δική της δυαδικότητα.  Και οι δύο πλευρές αναπτύσσονται διαδοχικά διαχέοντας το άρωμα με τη γήινη τρυφερότητα, συγχέοντας το χαρούμενα στο κρύο και τη ζέστη.  Στην κορυφή, ζεστό Ροζ Πιπέρι και αναζωογονητικές νότες Cypriol αναμειγνύονται. Την ίδια στιγμή, η εξατομικευμένη νότα δέρματος αρωματισμένη με το σήμα κατατεθέν του Οίκου, το γιασεμί Sambac, λάμπει στην καρδιά του. Το πατσουλί, η βανίλια και το musk είναι οι νότες βάσης που προσδίδουν μια γλυκιά πλευρά γεμάτη ζεστασιά. Το Platinum Leather είναι μια ευχάριστη ενέργεια που αποδίδεται ανάμεσα στις κρύες και τις ζεστές νότες. Όταν αναμιγνύεται με το Pure Oil του Royal Honey, αντανακλά μια σαγηνευτική φωτεινότητα που θυμίζει το καπνιστό δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο και πολύ αισθησιακό άρωμα.

Bronze Tonka 

Το οσφρητικό ταξίδι που ξεκίνησε ο Οίκος Herrera με τη συλλογή Eastern Treasures αντικατοπτρίζει το Tonka à la Carolina Herrera στο Bronze Tonka; την πιο ζεστή προσθήκη στη συλλογή Herrera Confidential. Η Carolina Herrera de Baez, εμπνευσμένη από μια τοποθεσία όπου η ομορφιά είναι απτή ξεκινώντας από την υπόσχεση της αυγής, δημιουργεί μαζί με την αρωματοποιό Philippine Courtier μια σύγχρονη ερμηνεία του αραβικού εξωτισμού. Το Bronze Tonka αποπνέει έναν ιδιαίτερα ανατολίτικο χαρακτήρα, τόσο άγριο όσο και ευγενή, δοκιμασμένο από έναν απρόσμενο συνδυασμό σπάνιων αρωμάτων. Η γλυκύτητα του Tonka Bean προσδίδει στο άρωμα μια ιδιαίτερη ποιότητα. Γεμάτο ταπεραμέντο, το Tonka Bean εξελίσσεται με πικάντικες σπίθες. Οι γκουρμέ νότες κορυφής του είναι πλαισιωμένες από μια ρητινώδη λάμψη που εντείνεται καθώς το άρωμα εξελίσσεται. Το μαγευτικό σκοτάδι του ξύλινου ντουέτου του Oud και του Cypriol συγκρούεται με τον σκοτεινό και αναζωογονητικό καβουρδισμένο καφέ. Σε στρώσεις πάνω από το Pure Oil του Royal Honey, υπάρχει ένας υπαινιγμός γλυκύτητας, μιας εκλεπτυσμένης περιπέτειας.

 

Τη Συλλογή Herrera Confidential μπορείτε να τη βρείτε αποκλειστικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hondos Center Γλυφάδας

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM