Στις 16 Σεπτεμβρίου το πάρκο δίπλα στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί τη μεγαλύτερη πράσινη γιορτή της χρονιάς, «Voltάρω 2018». O ΗΡΩΝ και η ENGIE θα είναι εκεί, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουν και να αναδείξουν καθημερινές πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.


Ο ΗΡΩΝ και η ENGIE HELLAS θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του Voltάρω τη νέα κοινή προσπάθεια των δύο εταιρειών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Συγκεκριμένα οι δύο εταιρείες παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων εξασφαλίζοντας στους ιδιοκτήτες τους προνομιακά πακέτα που περιλαμβάνουν τον ηλεκτρικό φορτιστή για το σπίτι ή το γραφείο, τη συντήρηση και λειτουργία αυτού καθώς και την ηλεκτροδότηση.


Στη δράση «Voltάρω 2018», ο ΗΡΩΝ και η ENGIE HELLAS θα παρουσιάσουν το νέο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων της σειράς BusinessLine της Ολλανδικής εταιρείας EV Box όμοιο με αυτόν που έχει εγκατασταθεί στο νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν σε πραγματικό χρόνο τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.