Απεργία την Πρωτομαγιά

Νιώσε τη μουσική και ζήσε κάθε στιγμή με ενθουσιασμό

Νιώσε τη μουσική και ζήσε κάθε στιγμή με ενθουσιασμό Facebook Twitter
0

Κάτω από το καθαρό μπλε ουρανό, είναι ένας πολύχρωμος συνδυασμός ανέμελης διάθεσης και τραγουδιού. Γιορτάστε την κάθε στιγμή και βρείτε την ευκαιρία να έρθετε σ’ επαφή με τους καλύτερους φίλους σας , συντροφιά με δύο νέα συναρπαστικά αρώματα Hollister … Festival Vibes for Him & for Her. Δροσερό και μοντέρνο, αυτό το δίδυμο θα σας θυμίσει ότι πρέπει να ζείτε κάθε στιγμή με ένταση, αιχμαλωτίζοντας την ατελείωτη χαρά που βγαίνει μέσα από τη μουσική. Είτε διασκεδάζετε χορεύοντας στο αγαπημένο σας φεστιβάλ ή ξαναζείτε αγαπημένες αναμνήσεις μέσα από τα playlists σας, αυτά τα αρώματα απελευθερώνουν τη φαντασία σας σε μέρη όπου οι καλές στιγμές είναι πολλές. Ετοιμαστείτε να ζήσετε συναρπαστικές περιπέτειες, συντροφιά με τα νέα αρώματα Hollister!

Festival Vibes For Her

 

Ζωηρό κι έξυπνο, το άρωμα  Festival Vibes for Her αιχμαλωτίζει όλους όσους βρίσκονται γύρω του. Ξεκινάει με λαμπερό περγαμόντο από την Ιταλία,  φρέσκο κυδώνι και γκότζι μπέρι. Οι νότες καρδιάς περιέχουν χαρούμενη ροζ παιώνια, διακριτικό όσμανθο,  βανίλια και ιβίσκο. Τέλος, οι νότες καρδιάς τυλίγουν το άρωμα μ’ ένα απαλό πέπλο από ξύλο κασμίρ, tonka και musk. Aπό το πρωί μέχρι το βράδυ, το κορίτσι που το φοράει περιβάλλεται από την αίσθηση ότι όλα είναι πιθανά!

"Εμπνεύστηκα από τον κόσμο της κοπέλας Hollister … που διασκεδάζει, τριγυρνάει με τις φίλες της, παίζει και πραγματικά ζει την κάθε στιγμή  με ενθουσιασμό.  Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει όλα αυτά. Συνδύασα λαμπερά φρούτα, θηλυκά λουλούδια και μία απαλή αίσθηση από musk και δημιούργησα ένα άρωμα για να γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο όλες αυτές τις στιγμές της ζωής της", δηλώνει ο αρωματοποιός  Steven DeMercado (ΙFF).

Η πρώτη εντύπωση από το ελκυστικό μπουκάλι είναι το απαλό, θηλυκό του σχήμα που ταιριάζει τέλεια μέσα στην παλάμη της και μπορεί να το έχει πάντα μαζί της. Ένα χρωματιστό ,ζωηρό περίβλημα από σιλικόνη που δένει γύρω από το μπουκάλι, σε κοραλί και ροζ απόχρωση είναι τόσο σαγηνευτικό όσο και η προσωπικότητά της και το άρωμα. Ένα λαμπερό, ασημένιο, στρογγυλό πώμα που στριφογυρίζει  για ν’ ανοιγοκλείσει τραβάει αμέσως την προσοχή και το λογότυπο αναδεικνύεται εντυπωσιακό μ’ ένα λαμπερό και παιχνιδιάρικο κίτρινο χρώμα.

Νιώσε τη μουσική και ζήσε κάθε στιγμή με ενθουσιασμό Facebook Twitter
Festival Vibes for Her

Festival Vibes For Him


Γεμάτο ενέργεια και σαγηνευτικό, αυτό το δροσερό fougere άρωμα είναι μία μοντέρνα εκδοχή διαχρονικών ανδρικών αρωμάτων. Οι νότες κορυφής αναζωογονούν τις αισθήσεις με μία μίξη φρέσκου ανανά, φύλλα σημύδας και θαλάσσιας αύρας. Οι νότες καρδιάς εντυπωσιάζουν με μία ενδιαφέρουσα συμφωνία βοτάνων και ξύλου, ρίζας τζίντζερ και φύλλων δάφνης. Και για ένα αξέχαστο τελείωμα, ένα μοναδικό τρίο από βρύα βελανιδιάς, tonka bean και ambergris. Είναι το ιδανικό άρωμα για το αγόρι που δεν περιορίζεται από κανέναν και τίποτα και ξεχωρίζει πάντα από τους κανόνες και τα συνηθισμένα. 

"Εμπνεύστηκα από την πραγματική ατμόσφαιρα ενός σαββατοκύριακου σε κάποιο φεστιβάλ και θέλησα να δημιουργήσω ένα άρωμα γεμάτο ενέργεια, διασκεδαστική διάθεση και χαλαρούς ρυθμούς. Αναμειγνύοντας πράσινα φύλλα, νότες που μυρίζουν θάλασσα και μία νέα συμφωνία από βότανα και ξύλα, κατάφερα να δημιουργήσω ένα πολύπλευρο άρωμα που ταιριάζει απόλυτα στον ανέμελο τρόπο ζωής του," δηλώνει ο αρωματοποιός Gino Percontino (Mane) .

Το μπουκάλι Festival Vibes for Him εφαρμόζει άνετα μέσα στο χέρι του χάρη στο εντυπωσιακό , οβάλ σχήμα του. Η μαλακή θήκη από σιλικόνη που περιβάλλει το μπουκάλι τραβάει αμέσως την προσοχή , κι έχει ένα υπέροχο γαλάζιο χρώμα όπως ο ουρανός στα φεστιβάλ. Ο πρωτότυπος συνδυασμός του διάφανου μπουκαλιού και της θήκης από σιλικόνη καταλήγει σ' ένα λαμπερό ασημένιο πώμα, που στριφογυρίζει για να ν' ανοιγοκλείσει το μπουκάλι.


Στιγμιότυπα από τα καλύτερά τους Σαββατοκύριακα... από στιγμές που χορεύουν δυνατά μέσα στα πλήθη μέχρι τις στιγμές που χαλαρώνουν ανέμελα κάτω από τις τέντες του φεστιβάλ και μοιράζονται τις αγαπημένες τους αναμνήσεις. Φορώντας ξεβαμμένα τζιν και πολύχρωμα μπλουζάκια, τα κορίτσια και τ'αγόρια Hollister συνεχίζουν να περνούν καλά. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κρατήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο μυαλό τους είναι ν'αρωματιστούν με το Festival Vibes για να ξεκινήσουν τη διασκέδαση!

Νιώσε τη μουσική και ζήσε κάθε στιγμή με ενθουσιασμό Facebook Twitter
Festival Vibes for Him
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM