Ο οίκος ΟΟΖΟΟ που ικανοποιεί κάθε στυλ με την απεριόριστη ποικιλία στα ρολόγια του, πρωτοπορεί λανσάροντας φέτος μόνο για την ελληνική αγορά γυαλιά ηλίου ΟΟΖΟΟ σχεδιασμένα από την εταιρεία K.ACE.

 

Χειροποίητα στην Ελλάδα και με προσοχή στη λεπτομέρεια, τα OOZOO Sunglasses έχουν ήδη αγαπηθεί για την υψηλή ποιότητα και τα μοναδικά σχέδια σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές τους.

 

Με motto της το "beyond common style", η ελληνική εταιρεία η ελληνική εταιρεία K.ACE σχεδιάζει και κατασκευάζει για τον οίκο ΟΟΖΟΟ μοντέρνα, unisex και υψηλής ποιότητας γυαλιά χειροποίητα στην Ελλάδα με προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό στις απαιτητικές προδιαγραφές ασφάλειας. Μοντέρνα, unisex και με σεβασμό στις απαιτητικές προδιαγραφές (CE - 100% UVA&UVB προστασία) τα γυαλιά ηλίου ΟΟΖΟΟ παραμένουν πιστά στην ταυτότητα του brand.

 

 

 

Στη συλλογή θα βρείτε πρωτότυπα σχέδια, αλλά και διαχρονικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τα OOZOO Sunglasses είναι κοκκάλινα από υψηλής ποιότητας οξική κυταταρίνη του ιταλικού οίκου Mazzuchelli με μεταλλικά στοιχεία και φακούς σε διάφορες αποχρώσεις αλλά και καθρέφτες. 

 

Κοκκάλινα από υψηλής ποιότητας οξική κυταταρίνη του ιταλικού οίκου Mazzuchelli και μεταλλικά στοιχεία, φακούς με όλες τις πιστοποιήσεις (CE - 100% UVA&UVB προστασία) σε διάφορα χρώματα αλλά και καθρέφτες σε ασημί και χρυσή απόχρωση, τα γυαλιά ηλίου ΟΟΖΟΟ παραμένουν πιστά στην ταυτότητα του brand που έχει αγαπηθεί και από τους πιο απαιτητικούς.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γυαλιά ηλίου OOZOO θα βρείτε στο www.oozoo.gr και στα social media της OOZOOGREECE.

 

#oozoosunglasses | #oozoostyle | #oozoogreece

facebookinstagramyoutube | oozoogreece

 

Showroom: EKATERINI Βουλής 22, Σύνταγμα Τηλ.210-3220067
K.ACE Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΟΟΖΟΟ για Ελλάδα και Κύπρο Τηλ. 210-3220066