Μια μοναδική καινοτομία αποκλειστικά για το sloggi, έρχεται να τα αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζατε!


Πόσα «χωρίς» θα θέλατε να βάλετε σε ένα εσώρουχο: «χωρίς ραφές», «χωρίς πίεση», «χωρίς να ενοχλεί», «χωρίς να αφήνει σημάδια», «χωρίς ταμπέλες» και πόσα ακόμα...

 

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα πλέον... για όλες όσες δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν και διεκδικούν όλα όσα τους αξίζουν.


Η νέα συλλογή Zero Feel είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να δείχνετε όμορφες και χαρούμενες, νιώθοντας απολυτή άνεση ό,τι και να κάνετε. Βασικά, θα ξεχνάτε καν ότι το φοράτε!

 

Χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία, η συλλογή αυτή παρουσιάζει top και bralette χωρίς ραφές, ελαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς κουμπώματα, χωρίς ταμπέλες, με απίστευτη ελευθερία κινήσεων, τα οποία διαθέτουν ή όχι ενσωματωμένη ενίσχυση, δε ξεφτίζουν, δεν ζαρώνουν, δε χαλάει η φόρμα τους... Και το σημαντικότερο από όλα βγαίνουν σε μοντέρνα χρώματα για κάθε περίσταση.

 

Μια καινοτομία που κατέκτησε όλες τις χώρες του εξωτερικού, ήρθε και στη χώρα μας για να απογειώσει κάθε σας προσδοκία! Το μόνο που μένει είναι να τη δοκιμάσετε και να νιώσετε τη διαφορά.

 

«Λύστε» τον εαυτό σας και νιώστε την αίσθηση... που δεν την αισθάνεστε!