VANS

VANS Facebook Twitter
0

H Vans, η πρώτη Action Sports, Art, Music και Street Culture εταιρία από το 1966,ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός της στην Ελλάδα στο The Mall Athens

Το κατάστημα θα βρίσκεται στον 1o όροφο του εμπορικού και θα φιλοξενεί τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Vans και μια πλήρη γκάμα σε υπόδηση, ένδυση και αξεσουάρ.

Με αφορμή το άνοιγμα του καταστήματος, η Vans διοργανώνει ένα ολοήμερο event που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο πολυκατάστημα από τις 12:00 και θα περιλαμβάνει Live Street Art από τον Αλέξανδρο Tζάλλα, Skate Photobooth και πολλά δώρα!

Το party θα κορυφωθεί στις 19:00 με live concert από τους Bangies, Puta Volcano, Left Handed Society & Zebra Tracks.

Μπες στη σελίδα του event στο facebook και κάνε join: https://www.facebook.com/events/385399824864473/

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM