Πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου, το πρώτο TGI Fridays™ άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Κεφαλαρίου, με ένα πάρτυ που ξεκίνησε μεσημέρι και συνεχίζεται ακόμη, με πρωταγωνιστές εσάς, τις φημισμένες Margaritas, τα Signature Burgers και μια ατμόσφαιρα που κάνει την κάθε μέρα να φαντάζει Παρασκευή και δημιουργεί τα μεγαλύτερα χαμόγελα.

 

Με ένα ξεχωριστό  χαμόγελο γιορτάζουν τα 20α τους γενέθλια! Το Χαμόγελο του Παιδιού!

 

 
 

 

Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 20:30, γιορτάζουν τα 20 χρόνια  στην Ελλάδα εκεί που ξεκίνησαν όλα, στα Fridays στο Κεφαλάρι, με ένα μεγάλο party που οργανώνουν  για καλό σκοπό και έναν οικοδεσπότη «μπουκιά και Παρασκευή», τον μοναδικό stand-up comedian Κώστα Μαλιάτση!

 

20 χρόνια κάνουν την κάθε μέρα Παρασκευή 20 χρόνια τώρα, τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε εμάς και την πιο τέλεια μέρα της εβδομάδας που τη ζεις κάθε μέρα, μόνο στα Fridays. Πάθε κι εσύ Παρασκευή και γιόρτασε μαζί!

 

Τι λέει το τραγούδι γενεθλίων των Fridays; Ποια είναι τα πιο περίεργα που έχουν ακουστεί στα Fridays όλα αυτά τα χρόνια; Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να αντέξετε; Σε ένα stand up comedy πάρτυ τερ...αστείων διαστάσεων, ο Κώστας Μαλιάτσης θα  κάνει χαμό, με love train και λαχταριστούς διαγωνισμούς αντοχής γέλιου. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτά τα γενέθλια,  θα βάλον όλοι την καλύτερή τους διάθεση για να μας κάνουν να χαμογελάσουμε... εντελώς αναπάντεχα!

 

 

 

Η είσοδος στο stand-upcomedy πάρτυ των γενεθλίων είναι 10€ με ποτό και είναι υποχρεωτική για όλους όσους θα παρευρεθούν στο κατάστημα από τις 20:00 και μετά. Τα έσοδα της εισόδου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Γιατί  ωραίο να μοιράζεσαι την χαρά σου και ακόμα πιο ωραίο να προσφέρεις.

 

 * Η προπώληση θα γίνεται στο The Mall Athens (1ο επίπεδο) από το περίπτερο που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού.