Το Lipton για 3η συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος υποστηρικτής της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, που πρεσβεύει το «Άλμα Ζωής», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, στην Ελλάδα.

 

Όλες οι εμπειρίες της ζωής, καλές ή άσχημες έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Όταν νόσησα με καρκίνο του μαστού, ήταν μια δύσκολη περίοδος, που με έκανε να συνειδητοποιήσω το ποια πραγματικά είμαι. Μαρία Α.

 

 

 

Το Lipton, στέκεται έμπρακτα δίπλα στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του, για τις ανάγκες του Συλλόγου. Πρόκειται για μια πράξη ευθύνης και ταυτόχρονα μια προσφορά αρωγής, η οποία στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

 

Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού δεν ήθελα να το αποδεχτώ, να το αντιμετωπίσω και κλείστηκα στον εαυτό μου. Όταν όμως το μοιράστηκα όχι μόνο ανακουφίστηκα, αλλά ένιωσα και πολύ πιο δυνατή. Νικολέττα Μ.

 

Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού! Με κάθε αγορά #Lipton για όλο τον Οκτώβριο συμβάλεις κι εσύ στο έργο του Συλλόγου "Άλμα Ζωής".