Napolitivo: Ναπολιτάνικος αέρας στη Μαρίνα Φλοίσβου

Napolitivo: Ναπολιτάνικος αέρας στη Μαρίνα Φλοίσβου Facebook Twitter
0

Το all day pizza bar Napolitivo, που μόλις έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας, έχει φέρει τη Νάπολη στη Μαρίνα Φλοίσβου.  Σε ένα χώρο που παντρεύει το μοντέρνο industrial  χαρακτήρα με τα παραδοσιακά Ιταλικά στοιχεία, μπορεί κανείς να γευτεί την αυθεντική Ιταλική κουζίνα.

 Στο Napolitivo,που πρόσφατα πιστοποιήθηκε και επισήμως από το Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN), θα γνωρίσετε την αυθεντική συνταγή της πίτσας, όπως σερβίρεται στη Νάπολη.

"Περιπλανηθείτε" στα στενά της ιταλικής πόλης, με πρώτες ύλες από την περιοχή της Καμπανίας που στολίζουν γευστικά τις αχνιστές πίτσες, οι οποίες στην συνέχεια ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο που φτιάχτηκε στη Νάπολη με τούβλα από το Βεζούβιο.

 Οι δεξιοτέχνες Pizzaiolos του Napolitivo εκπαιδεύτηκαν, σε Ελλάδα και Ιταλία, από Ιταλούς maestros ώστε να ετοιμάζουν καθημερινά την αυθεντική Ναπολιτάνικη πίτσα.

 Το ζυμάρι ανοίγεται κάθε μέρα στο κατάστημα και αποτελείται αποκλειστικά από νερό, αλεύρι 00, μαγιά, αλάτι και… «πάθος». Δεν περιέχει λάδι, ζάχαρη ή συντηρητικά. Στη συνέχεια, οι Pizzaiolos το αφήνουν να ωριμάσει 12 με 24 ώρες σε προφυλαγμένο περιβάλλον πριν ψηθεί στον παραδοσιακό χειροποίητο ξυλόφουρνο, ο οποίος είναι φτιαγμένος στη Νάπολη με τούβλα από το Βεζούβιο.

Στο Napolitivo, τα καλοκαιρινά πρωϊνά ξεκινούν με αρωματικό espresso από τους έμπειρους baristas, λαχταριστά antipasti ή panini συνοδεύουν ιδανικά ένα aperitivo για την πιο γλυκιά ώρα της ημέρας και ένα ποτήρι ιταλικό κρασί ή Aperol Spritz αποτελεί ιδανική πρόταση για χαλάρωση μετά τη δουλειά. Από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, απολαύστε στο Napolitivo το αγαπημένο σας Aperol Spritz σε summer happy price 5 ευρώ.

 Από το Napolitivo δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα λαχταριστά Pasta, που ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας στην ανοιχτή κουζίνα, με παραδοσιακές νότες και εμπευσμένες συνταγές από τους σεφ τους. Μοναδικά insalate και bruschettas για να ξεκινήσετε το γεύμα σας και αυθεντικό φρέσκο gelato για να ολοκληρώσετε την ιταλική γαστρονομική σας εμπειρία.

INFO

Μαρίνα Φλοίσβου, 175 61, Παλαιό Φάληρο

Τ: 210 9840 112 | E: [email protected]

Κάθε μέρα ανοιχτά, από τις 11:00 το πρωί έως τη 01:00 το βράδυ

Σάββατο 10:30 το πρωί έως τη 01:00 το βράδυ

www.napolitivo.gr

FB: Napolitivo

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ