Τι vibe έχει η πόλη σου;

Τι vibe έχει η πόλη σου; Facebook Twitter
0

 

«Αυτή η πόλη έχει vibe», «εκπέμπει κάτι». Τι είναι όμως το vibe;  Όταν αγαπάς με τρέλα την πόλη σου, αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις με ακρίβεια για το τι είναι αυτό που αγαπάς. Φίλε ή φίλη μας, αυτό είναι το vibe.

Άκου τι παίζει. Η Fanta, δυνατός supporter της δημιουργικής τρέλας, αναζητά τους ambassadors του #TeenCityVibe, ένα project που ψάχνει αυτούς που βρήκαν τι κάνει την πόλη τους ξεχωριστή και θέλουν να το μοιραστούν on TV με ολόκληρη την Ελλάδα.

Aν είσαι από 15 έως 18 ετών και το έχεις ανακαλύψει, be our guest και δείξ’ το μας!

 

Ανέβασε ένα Instagram βίντεο στον λογαριασμό σου με #TeenCityVibe και #hashtag το όνομα της πόλης σου και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα διεκδικήσει το μεγάλο «Έπαθλο της πόλης».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM