1. Αιτούμαστε από τον κύριο Stockselius τη μεταφορά του διαγωνισμού το Δεκαπενταύγουστο, ώστε να έχουν τελειώσει όλα τα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, να έχει μείνει μόνο ο Μονεμβασιώτης να κάνει το πρωινό του ΑΝΤ1 και οι μισοί «ρεπόρτερ» του Star να έχουν φύγει σε αποστολή στη Μύκονο, για να βαριούνται να τρέχουν στην κρύα Νορβηγία ντάλα καλοκαίρι.

2. Πραγματοποιούμε όλες τις επιθυμίες της Βανδή, προκειμένου να πειστεί να πάει να σπάσει την κατάρα που θέλει όλες μας τις φίρμες, όταν βγαίνουν έξω, να πιάνουν πάτο.

3. Αν ζητήσει ισόβια απαγόρευση εισόδου της Βίσση στη χώρα, το κάνουμε δεκτό.

4. Αν αρνηθεί η Βανδή, ζητάμε να πάει η Μόνικα, με οποιοδήποτε κόστος. Η ισόβια απαγόρευση εισόδου της Γαλάνη στη χώρα γίνεται επίσης δεκτή.

5. Αποφεύγουμε την πολύωρη έκθεση του εκπροσώπου μας σε: ήλιο, σολάριουμ, σόμπες, λευκαντικό δοντιών, κρέμες, οδοντόκρεμες, ασβέστη, γυαλιστικό, ντουκόχρωμα, ζελέ μαλλιών, λευκά ρούχα, λευκά είδη και οτιδήποτε μπορεί να τον φέρει σε αδικαιολόγητη 24ωρη κατάσταση ευφορίας με μόνιμο χαμόγελο από αυτί σε αυτί (π.χ. κόβουμε τα' αστεία και του μιλάμε για τα παιδάκια στην Αιθιοπία).

6. Διατηρούμε σε καλή κατάσταση τον Κωστάλα, που είναι ζωντανός θρύλος, του μαθαίνουμε νορβηγικά, αν δεν ξέρει ήδη - που μάλλον ξέρει.

7. Αναθέτουμε την περιγραφή στη ρητορική δεινότητα και έμφυτη ευγένεια της Βίκυς Φλέσσα, της Έλλης Στάη ή άλλου τηλεοπτικού φορέα εγκυρότητας. Απολαμβάνουμε ένα ποιοτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, πίνοντας πολλούς καφέδες μην τυχόν γλαρώσουμε στον καναπέ ξαφνικά και χάσουμε την ψηφοφορία.

8. Τοποθετούμε τη Δάφνη Μπόκοτα σε μια οποιαδήποτε επιτροπή να της φύγει επιτέλους η πίκρα.

9. Με ταξιδιωτική οδηγία απαγορεύουμε στο Σιανίδη να πάει στον τελικό, μπροστά μπροστά στη σκηνή, και να μας γρουσουζεύει τη συμμετοχή, κρατώντας τη σημαία ανάποδα (τελευταίο πίσω πίσω, τουαλέτα, τον βάζουμε).

10. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε τα ίδια και για λογαριασμό της Κύπρου.