Δεν τόλμησα ποτέ να σου πώ πόσο σ'αγαπώ

Δεν τόλμησα ποτέ να σου πώ πόσο σ'αγαπώ Facebook Twitter
Εικονογράφηση: Malika Favre
1

«Και να λοιπόν που ήρθε η ώρα να σου πω όλα αυτά που δεν σου είπα ποτέ. Βλέπεις αν τα ήξερες όλα αυτά, θα είχες φύγει πολύ νωρίτερα. Γιατί φοβάσαι τις δεσμεύσεις. Φοβάσαι να δωθείς ολοκληρωτικά σε κάποιον.Έχεις περάσει πολύ άσχημες καταστάσεις από ανθρώπους στο παρελθόν, και σε έχουν κάνει σκληρή. Μπορεί να μην έχεις την καλύτερη γνώμη για τον εαυτό σου. Μακάρι όμως να μπορούσες να δεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια μου. Δεν φταίς πάντως. Δεν με κορόιδεψες. Ήσουν ξεκάθαρη. Σχεδόν από την αρχή.

»Δεν ήσουν ερωτευμένη μαζί μου. Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω που δεν μ'αγάπησες ποτέ. Είναι κάτι που ή το νιώθεις ή όχι. Εγώ γιατί το ένιωθα; Γιατί κάθε φορά που χαμογελούσες ήμουν ευτυχισμένος. Πραγματικά ευτυχισμένος.


»Άνοιγα τα μάτια μου και πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε σκεφτόμουν εσένα. Η «καλημέρα» σου ήταν αρκετή για να αποκτήσω ένα χαζό χαμόγελο που κουβάλαγα μαζί μου όλη την ημέρα. Δεν υπήρχε στιγμή που να μην σε σκέφτομαι. Κι όμως, εσύ δεν ήθελες πολλά. Δεν ήθελες να με βλέπεις πολύ συχνά γιατί βαριόσουν. Και το δέχτηκα. Καταπίεσα τον εαυτό μου και προσπάθησα να σου δείξω οτι είμαι εντάξει με αυτό το concept. Παρόλο που ήθελα να σε βλέπω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.


»Γιατί αν σου έδειχνα τι νιώθω θα σε έχανα. Θα έφευγες νωρίτερα. Και τα κατάφερα. Κατάφερα να σε έχω λίγο παραπάνω. Όχι όμως όσο περίμενα. Σε είχα πάντα φόντο στο κινητό μου. Μόνο που φρόντιζα πριν βρεθούμε να το αλλάξω. Έκανα πράγματα που δεν είχα ξανακάνει ποτέ για καμία. Κι ας ήξερα ότι δε νιώθεις τίποτα για μένα. Ήταν τόσο παράξενο, άλλα ταυτόχρονα και πανέμορφο. Να κάνεις πράγματα για τον άνθρωπο που αγαπάς.


»Σου πήρα δώρο για τα γενέθλια σου μήνες πριν. Γιατί βρήκα κάτι που θα σου άρεσε πολύ. Μάλλον ήθελα τόσο πολύ να είμαστε ακόμα μαζί όταν θα έφτανε αυτή η μέρα που είχα αρχίσει να το πιστεύω. Όταν ξυπνούσα και σε είχα δίπλα μου ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Το μόνο που ήθελα ήταν να παγώσει ο χρόνος

εκεί. Μαζί σου.


»Και έτσι απλά μια μέρα με βαρέθηκες. Παρόλο που δεν με έβλεπες συχνά. Παρόλο που χρησιμοποίησες μια χαζή δικαιολογία για να το τελειώσεις. Παρόλο που είχαμε τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα. Γιατι έτσι είναι. Όταν δεν αγαπάς κάποιον, και απλά περνάς την ώρα σου μαζί του, είναι όλα τόσο απλά, τόσο εύκολα. Τελειώνουν όλα μέσα σε 1 λεπτό. Στα δύσκολα όμως βρίσκεις τα ωραία. (Όπως λέει και η τρισμέγιστη Αλέκα..)  

»Η αλήθεια είναι ότι ήξερα ότι κάποια στιγμή όλα θα τελείωναν. Απλά δεν το περίμενα τόσο σύντομα. Από την άλλη όσο και να κρατούσε, πάλι λίγο θα ήταν.. Και τα γενέθλια σου ήρθαν. Και δεν ήμασταν πια μαζί. Δεν μιλάγαμε καν. Και εσύ απλά αδιαφορείς για μένα και ψάχνεις κάποιον άλλο για να περάσεις την ώρα σου. Αν με ρωτήσει κανείς αν μετάνιωσα που σε γνώρισα θα του έλεγα όχι. Γιατί όσο λίγο κι αν κράτησε μου έδωσε ζωή.

»Μου έδειξε πόσο όμορφο είναι να είσαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω πως να κλείσω. Αλήθεια. Το μόνο που θέλω είναι να σε πάρω μια αγκαλιά. Μου έχει λείψει τόσο πολύ... Να προσέχεις. Ακούγεται τραγικά κλισέ, το ξέρω. Αλλά θέλω να είσαι καλά. Και συνέχισε να χαμογελάς και να ομορφαίνεις τον κόσμο.»

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια