Η ζωή μας δίνει ευκαιρίες να διορθώσουμε τα λάθη***

Η ζωή μας δίνει ευκαιρίες να διορθώσουμε τα λάθη*** Facebook Twitter
0

Λένε πως πρέπει να θεωρούμε ευτυχισμένο έναν άνθρωπο που κοιμάται χωρίς να του λείπει κάτι. Προσπαθούσα πάντα να καταλάβω αν κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Άραγε υπάρχει άνθρωπος που είναι ευχαριστημένος ακριβώς με αυτά που έχει; Που κοιμάται ευτυχισμένος κάθε μέρα. Θεωρώ πως όχι μιας και πάντα όταν μου μίλαγαν για ευτυχία δεν μπορούσα να την ορίσω απλά ερχόντουσαν διάφορα πράγματα στο μυαλό μου. Άλλα ήταν μικρά και άλλα μεγάλα.


Και να σου πω θα φοβόμουν έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να μην νιώθει τίποτα. Είμαστε άνθρωποι ακριβώς επειδή έχουμε την τύχη να νιώθουμε. Και στο λέω εγώ αυτό που έχω πονέσει πολύ στη ζωή μου. Αλλά όλα είναι κύκλος, τα κακά θα οδηγήσουν κάποια στιγμή σε καλά.


Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην σκέφτεται το παρελθόν του, τις συγκυρίες, τα άτομα που έφυγαν, ακόμα και αν δεν το παραδέχεται.Ο καθένας κάτι κρύβει μέσα του. Δεν περνάει μέρα που να μην σκέφτομαι το παρελθόν μου,τα άτομα που έχασα. Το'χω δει πάντως. Όταν αδυνατείς να πάρεις αποφάσεις εσύ για σένα θα τις πάρει η ζωή. Απλά σκεφτείτε το εξής. Τα κλισέ θα είναι για πάντα κλισέ, κάποιος αγάπαγε και έφυγε και κάποιος δεν αγάπησε ποτέ και έμεινε.


Η ζωή μας δίνει ευκαιρίες να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν λάθη που δεν διορθώνονται. Απλά κάποιες φορές είμαστε καλύτερα χωρίς κάποιους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνεις ζητάς την ησυχία σου και πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις αρκετή φασαρία για να την έχεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ