Εκείνοι οι ωραίοι άνθρωποι...

Εκείνοι οι ωραίοι άνθρωποι... Facebook Twitter
0



ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΩΡΑΙΟΥΣ ανθρώπους δεν αναφερόμαστε στην εξωτερική ομορφιά, καθώς εκτός του ότι είναι υποκειμενική είναι και παροδική.


Μιλάμε για την ομορφιά της ψυχής που έχει να σου προσφέρει από ένα απλό χαμόγελο, μέχρι έμπνευση και όνειρα. Ακόμα κι αν κάτι μοιάζει να είναι άπιαστο.


Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που μπορείς να μοιραστείς τα όνειρά σου μαζί τους, να κάνεις μαζί τους σχέδια, ασχέτως αν πραγματοποιηθούν ή όχι. Που θα σε πάρουν από το χέρι με έναν δικό τους τρόπο και θα σε καθοδηγήσουν χωρίς να σου υποδείξουν.


Είναι εκείνοι που ακόμα κι όταν κάποια πράγματα δεν πάνε καλά ή δεν είσαι καλά, έχουν τον δικό τους ιδιαίτερο και διακριτικό τρόπο να σταθούν δίπλα σου. Δίχως θεατρινισμούς, δίχως ίχνος υπεροψίας. Δίχως λόγια τετριμμένα και ψεύτικα.


Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που σε έχουν δει στην καθημερινότητά σου, στα ταξίδια σου, στις όμορφες στιγμές σου, μα και στις έννοιές σου.
Που δε σε βλέπουν ανταγωνιστικά για οποιοδήποτε λόγο, που χαίρονται με τη χαρά και την επιτυχία σου και στενοχωριούνται με τη λύπη σου. Άνθρωποι δίχως εκείνο το ιδιόμορφο βλέμμα που νιώθεις να σε διαπερνά όταν σε κοιτάζουν. Εκείνοι που θέλουν να σε δουν να προοδεύεις. Που σκέφτονται με θετικό πρόσημο και όχι με αρνητικό. Που έχουν πάντα ένα καλό λόγο να πουν. Κι αν δεν έχουν δε θα πουν κάτι άσχημο και αγενές.

Ίσως τους ξέρεις μια ζωή, λίγους μήνες, λίγα χρόνια ή και λίγες μέρες. Αυτοί οι ωραίοι άνθρωποι είναι σπάνιοι.

Άνθρωποι που όταν χαμογελούν, χαμογελούν και τα μάτια τους!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ