[Φωτο σύγκρισης ταξιτζήδων via @NikZachariadis / status via @tgeorgakopoulos]

 

 

Βρίσκω περίεργη την υποστήριξη μέρους της Αριστεράς στα Αφεντικά. Υποστηρίζουν με μανία τους Ιδιοκτήτες ταξί και τις άδειες που τους δόθηκαν από τη Χούντα, τις άδειες που αγόρασαν ή πούλησαν στη μαύρη αγορά, σχεδόν παράνομα.

 

Κάποιοι με ηδονή υποστηρίζουν τα Αφεντικά και όχι τους απλούς εργαζόμενους (είναι γνωστό ότι οι οδηγοί ταξί, οι μεροκαματιάρηδες, συμφωνούν με τα μέτρα Ραγκούση), νομίζοντας ότι κάνουν ταξική επανάσταση. Η Τραγική Ειρωνεία στα καλύτερά της.

 

Κατηγορώ την κεκτημένη ταχύτητα. Όπως τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης τρέχουν να υποστηρίξουν κάθε κοτσάνα των Υπουργών, έτσι και οι εχθροί της κυβέρνησης ακολουθούν το δόγμα "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου", ακόμα κι αν μιλάμε για Αφεντικά που μπορεί να μην εργάζονται καν...

 

Στο συναρπαστικό Facebook της κίνησης των Ιδιοκτητών ταξί κάποιος βρήκε την ευκαιρία να βρίσει τον Ραγκούση για το κακό που τους έκανε.

 

Με τον εξής τρόπο:

 

 

Το καλύτερο είναι πως η παραπάνω ανοησία όχι μόνο άρεσε στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, αλλά αποφάσισαν να παρακάμψουν και τους "κανονισμούς" και να μη τη σβήσουν, επειδή είναι... Τέχνη.

 

 

 

.....................................................................................................................

 

[+]

Για την περίεργη (ίσως και ακροδεξιά) ανοχή της αστυνομίας στις παρανομίες των ιδιοκτητών ταξί: "Αλήθεια, γιατί τα ΜΑΤ δεν ψεκάζουν και τους ταξιτζήδες με χημικά;".