Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Αμανατίδης είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. 

 

Κάποιος απ' το κοινό παίρνει το λόγο για να διαμαρτυρηθεί για τους λαθρομετανάστες που του έχουν χαλάσει τη γειτονιά. 

 

 

Δείτε το πρώτα. 

 

 

 

5 ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 

1) LOL

 

2) Βλέποντας τον υπότιτλο («Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν την χάρη») καταλαβαίνω πως το βιντεάκι ανέβηκε προφανώς από κάποιον που τον φωνάζουν ρατσιστή και πιθανότατα είναι. Ο σκοπός του είναι να πει «Να δείτε, δεν είμαι εγώ ρατσιστής, κι οι μαύροι τα ίδια λένε». Είσαι όμως, και το αναπάντεχο αυτό βίντεο δεν το αλλάζει αυτό. 

 

3) Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανέναν πολίτη, λευκό ή μαύρο, να νιώθει δυσφορία ή και φόβο στη γειτονιά του. Το μεταναστευτικό είναι υπαρκτό ζήτημα που πλήττει και τους «γηγενείς», παρότι πλήττει περισσότερο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

 

4) O νεαρός λέει πως φοβάται και ζητά απ' το κράτος να γίνει κάτι. Είναι φυσικά σοκαριστικό και αναπάντεχο, και σχεδόν ειρωνικό. Θα περίμενε κανείς περισσότερη κατανόηση. Δεν πιστεύω όμως πως πηγαίνει και βρίζει τους μετανάστες, δεν νομίζω ότι τα βράδια μαζεύεται με ομοϊδεάτες και κυνηγά τους ξένους, δεν θεωρώ πως θα ήθελε να τους μαχαιρώσει ή να τους δει μαχαιρωμένους. Αυτή είναι και η διαφορά του από κάποιους χρυσαυγίτες που καταχάρηκαν που βρήκαν τέτοιο βίντεο-λαβράκι, νομίζοντας πως τους «αθωώνει». 

 

5) Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.