Δύο από τους πιο ονομαστούς δημοσιογράφους των περασμένων δεκαετιών φυτοζωούν σε μικρά κανάλια. Μα επιτέλους, κανείς δε σέβεται τη σήμερον ημέρα τα ιερά τέρατα του Ρεπορτάζ;

 

Πρώτα είχαμε αυτό:

 

 

όπου για τους περισσότερους η είδηση δεν ήταν ότι ο Τέρενς Κουίκ έφυγε απ' το Kontra Channel του Κουρή - αλλά ότι ήταν εκεί in the first place! (Και πριν απ' αυτό έλεγε δελτίο στον Blue Sky!)

 

Το καλύτερο όμως με το δελτίο τύπου που σίγουρα έγραψε ο Κουρής είναι ότι μπαίνει και σε κουτσομπολίστικες παραδημοσιογραφικές λεπτομέρειες - απ' τις ελάχιστες φορές που δελτία τύπου το έχουν κάνει αυτό:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Η σκληρή πολιτική γραμμή του KONTRA εναντίων όλων, καθορίζεται από την ιδιοκτησία και προσωπικά από τον κύριο Γεώργιο Κουρή, ο οποίος και είχε επιλέξει για το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, τους κ.κ. Τέρενς Κουϊκ και Τάσο Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος είχε αναλάβει από το ξεκίνημα του καναλιού την οργάνωση και την διοίκηση του.

 

Η συνεργασία των δυο τηλεπαρουσιαστών στην αρχή υπήρξε άψογη, στη συνέχεια καλή και εδώ και ένα μήνα με αφορμή τις άδειες, πολύ χειρότερη. Ο κύριος Κουϊκ απαιτούσε να του εκχωρηθεί η απόλυτη ευθύνη, ολόκληρου του τομέα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της μεσημβρινής εκπομπής του Τάσου Παπαδόπουλου.

 

Όπως ήταν φυσικό η ιδιοκτησία αρνήθηκε τον εκβιασμό και ο κύριος Κουϊκ αποχώρησε από το κανάλι.

 

Το KONTRA CHANNEL εύχεται στον Τέρενς Κουϊκ, καλή σταδιοδρομία και να βρει κανάλι που να μπορεί να λέει ελεύθερα την άποψη του, όπως γινόταν όσο ήταν στο KONTRA, γεγονός που κανένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους δεν ευτύχησε να έχει στην καριέρα του.

[OUCH!]

 

 

Μια κορυφαία στιγμή του Τέρενς Κουίκ (ξανά και ξανά)

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Και πριν προλάβουμε να χωνέψουμε το θέμα του Τέρενς να σου και ο Τράγκας!

 

 

Η θεατρική παράσταση Γιώργος Τράγκας μεταφέρεται λοιπόν στο Extra3 (ελπίζω πως θα είναι στο πάνελ και της εκπομπής του Φίλιππου Καμπούρη) δημιουργώντας κενό αξιοπιστίας σε τυχόν δελτίο του Χατζηνικολάου.

Αλήθεια όμως, πώς ανεχόμαστε τέτοιοι μάστορες της δημοσιογραφίας να πετιούνται σα στυμμένες λεμονόκουπες σε μικρά, περιθωριακά κανάλια;

 

 

Κορυφαίες στιγμές του Γιώργου Τράγκα.

 

Καλοκαίρι 2001 - πριν από δέκα χρόνια.