(Κι αυτό γιατί τον πείραξε η (απόλυτα δικαιολογημένη πιστεύω) πλάκα που του έκανα.)

 

Μπορεί να έχει δίκιο. Μπορεί ο Αλαφούζος να μας πληρώνει για να κριτικάρουμε τους εχθρούς του και να εκθειάζουμε τον ίδιο. 

Μόνο που, τι ατυχία, κανένας ποτέ δεν πληροφόρησε εμένα. 

 

Γιατί είναι αλήθεια, πως αν από πίσω μου κρύβεται ο Αλαφούζος, τότε κρύβεται πάααααρα πολύ καλά: έχω γράψει ένα σωρό κείμενα κριτικής γι' αυτόν (και εγώ και άλλοι στο σάιτ), περισσότερα απ' όσα ενόχλησαν τον Ν.Χ., κι όμως δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

 

Για να τελειώνω με τα χαζά:  

Απ' όλα τα επικριτικά που γράψαμε κατά καιρούς για τον κύριο Αλαφούζο, να το πιο αστείο, που είχα δημοσιεύσει μόλις πέρσι τον Μάιο. Κατά σατανική σύμπτωση είχα σχολιάσει με χιούμορ το ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ για το οποίο κριτίκαρα το σάιτ του Ν.Χ. 

 

Πρώτα γέλασα με τον Σκάι, και έπειτα με τον eniko. Μάης του 2011 και Φεβρουάριος του 2012 αντίστοιχα. Κι αν βρω κάτι τόσο χτυπητό όσο αυτά, είτε το έχει κάνει ο Ψυχάρης είτε ο Χρονάς είτε ο Λυμπέρης θα γελάσω και πάλι. Χωρίς κακία και χωρίς σκοτεινά συμφέροντα να κρύβονται από πίσω. 

 

(Και αν κάνουμε εμείς κάποια τέτοια χοντράδα, θα φροντίσω να τη διορθώσουμε και να ζητήσουμε συγνώμη - κι όχι να επινοήσουμε θεωρίες συνωμοσίες, και από κλεφτοκοτάδες να βγούμε κι από πάνω!) 

 

end of story :)

 

 

 

Όταν αντιγράφουμε από κάπου αλλού πρέπει να θυμόμαστε να σβήνουμε μερικά πράγματα...

 

Και δεν λέω ότι εγώ είμαι καλύτερος - ένα σωρό κοτσάνες έχω κάνει στην ιντερνετική μου καριέρα. Η πλάκα όμως με τον Σκάι είναι πως απ' ό,τι φαίνεται πήρε ένα κείμενο απ' το mixtape και ξέχασε να σβήσει κάτι...

 

 

Απλό: εκεί που γράφει ο Σκάι "Ακολουθούν οι υποψηφιότητες για τις 18 κατηγορίες βραβείων" προσθέτει κάτι κάτι λάθος και κάτι σωστό.

 

Το λάθος: "δηλώνουμε απερίφραστα ότι ως mixtape.gr (?!?) στηρίζουμε φανατικά..."

 

και το σωστό: "τη Χώρα Προέλευσης και το Σύλλα Τζουμέρκα".

Το mixtape μάλλον ενοχλήθηκε, ο Σκάι διόρθωσε το λάθος και κάποιος ανέβασε το screenshot ως twitpic.

 

[Πάντως θέλω να τονίσω ότι κι εγώ τη Χώρα Προέλευσης στήριζα, ήταν η αγαπημένη μου ελληνική φέτος. Και να προσθέσω ότι ως Enet.gr χάρηκα πολύ που κέρδισε βραβείο και η Ιωάννα Τσιριγκούλη για την ταινία...]