Όλοι μιλούν για τις καταγγελίες (;) Πολάκη για τη Δικαιοσύνη

Όλοι μιλούν για τις καταγγελίες (;) Πολάκη για τη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
1

Ο Παύλος Πολάκης, με την πολύ σχετική (!) ιδιότητά του ως αν. Υπουργός Υγείας είπε πως ΠΟΛΛΟΙ δικαστές ανήκουν σε παραδικαστικό κύκλωμα:«Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών – για να το πω κομψά - έχει δεσμεύσεις ή - για να το πω λιγότερο κομψά - είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος» 

Λες και δεν έχει Υπουργό Δικαιοσύνης η κυβέρνηση για να ψάξει το θέμα, ή λες και δεν μπορούσε να κάνει συγκεκριμένες καταγγελίες εκεί που πρέπει, ο κύριος Πολάκης τράβηξε για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. 

Πολλοί θυμήθηκαν την παραδοχή του περί μαύρων ταμείων που διατηρούσε στο Δήμο του (όσο κυβερνούσαν οι άλλοι, οι κακοί, βέβαια) και αναρωτήθηκαν αν το γεγονός ότι κυκλοφορεί ελεύθερος οφείλεται στην ύπαρξη αυτού του παραδικαστικού κυκλώματος.

Τυχαίο που οι δηλώσεις του έγιναν σχεδόν αμέσως μετά την άρση της ασυλίας του απ' την Βουλή, τώρα που αναγκαστικά θα δικαστεί; Μήπως έκανε καταγγελίες ώστε αυτοί που θα το δικάσουν να τον αθωώσουν για να μη θεωρηθούν μέλη παραδικαστικού κυκλώματος; Ή μήπως έτρεξε να προλάβει τυχόν καταδικαστική απόφαση εναντίον του απαξιώνοντάς την εκ των προτέρων ως «στημένη»; 

Πάντως είναι αλήθεια πως δεν αποκλείεται, κι ας μην έχει στοιχεία, να έχει δίκιο. Μόνο που, τι μας το λέει εμάς; Εμείς κυβερνούμε; Έχουμε οποιαδήποτε δύναμη εμείς να αλλάξουμε τα πράγματα; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της υπόθεσης...

Να 15 αντιδράσεις απ' τα ελληνικά social media: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ