Αν αυτή δεν είναι η πιο συναρπαστική είδηση που δημοσιεύτηκε ποτέ στη Zougla.gr τότε, πραγματικά, δεν ξέρω ποια είναι.

 

 

 

[θενκς vmanias]

 

Update:

Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τον Κιάμο, σε καμία περίπτωση - αν και τα τραγούδια του τα βρίσκω ανυπόφορα, ενώ τα κουρέματά του είναι ΠΑΝΤΑ αξιογέλαστα.

Με το ποστ κοροϊδεύω τη Ζούγκλα, που θεώρησε άξιο αναφοράς (και μάλιστα τη δημιουργία ξεχωριστής είδησης, με φωτογραφία, λεζάντα, κείμενο) κάτι τόσο ασήμαντο όσο αυτό.

ΟΚ, θα ρώτησαν στο People τον Κιάμο ανάμεσα σε εκατό άλλα αν τα πάει καλά με την τεχνολογία, και αυτός θα απάντησε. [Αν και το πρώτο σχόλιο που θα διαβάσετε παρακάτω είναι ό,τι πιο αστείο διάβασα σήμερα.]

 

Μια τυχαία απάντηση που δε μας λέει τίποτα σημαντικό ή newsworthy (εξ ου και ο ειρωνικός μου τίτλος "Διάσημος τραγουδιστής δηλώνει υπέρ της τεχνολογίας!", αλλά και το "άγχος του να βρεις ειδήσεις ώστε να βάζεις μία κάθε λεπτό") έγινε είδηση ενώ δεν είναι καθόλου.

Ή τουλάχιστον είναι τόσο είδηση όσο πχ. το "Ηθοποιός υποστηρίζει τη χρήση αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις", ή το "Πασίγνωστο μοντέλο δηλώνει υπέρ των καλοριφέρ για θέρμανση", που δεν αποκλείεται να δούμε σε κάποιο σάιτ στο μέλλον...