Το ελληνικό ίντερνετ έχει πάρει φωτιά και τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει δεκάδες χιλιάδες λάικ και κοινοποιήσεις ενώ ο αριθμός των σχολίων μπορεί να σπάσει και ρεκόρ. 

 

Να τι έγραψε η Penny Mordrake:

 

H σοκαριστική καταγγελία κοπέλας για ιερέα στο λεωφορείο, που έχει σαρώσει το ελληνικό Facebook [NSFW]

 

Όλοι μιλάνε γι' αυτήν την καταγγελία από την Θεσσαλονίκη, όμως υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης σ' αυτήν. Οι περισσότεροι φυσικά πιστεύουν την κοπέλα και εξοργίστηκαν με τον ιερέα, κάποιοι ψεκασμένοι όμως θεωρούν ότι η κοπέλα είναι σατανίστρια και λέει επίτηδες ψέματα για να μειώσει το Χριστό. 

 

Και υπάρχουν και κάποιοι σκεπτικιστές που παρατηρώντας τις φωτογραφίες είδαν πως ο καθισμένος παπάς φοράει διαφορετικά παπούτσια και έχει ελαφρώς διαφορετική τσάντα. Επίσης αν της έστειλαν την φωτο με το πρόσωπο με σχόλιο πού είναι το σχόλιο, και αφού δεν έχει κάνει edit στο στάτους πώς την πρόσθεσε μετά; Οπότε, λένε, ίσως να πρόκειται για hoax. 

 

Από την άλλη, η κοπέλα λέει πως η φωτογραφία με το πρόσωπο του παπά της στάλθηκε από αναγνώστρια και την ενσωμάτωσε στο ποστ - αν κατάλαβα καλά αναγνώρισε στο πρόσωπο του ιερέα που της έστειλαν (φωτογραφημένο διαφορετική ημέρα από άλλη κοπέλα, εξ ου και τα διαφορετικά παπούτσια) αυτόν που την παρενόχλησε στο λεωφορείο. 

 

Σε κάθε περίπτωση, εμείς καλύπτουμε το πρόσωπο της φωτογραφίας και περιμένουμε απ' την Penny Mordrake να πάει να το καταγγείλει στην Αστυνομία εφόσον είναι το ίδιο πρόσωπο σε όλες τις φωτογραφίες.

 

Οι σκέτες καταγγελίες στο Facebook είναι, συνήθως, ανέξοδες και μη αποτελεσματικές... 

 

 UPDATE: Έγινε ευτυχώς η καταγγελία, και υπήρξε δικαίωση!