Είχα κι εγώ παγουρίνο. Ξέρει όμως κανείς τι είναι αυτό που κάνει το εικονιζόμενο παγουρίνο "super";

 

 

Τελείως άσχετο με τα παγουρίνα: Λατρεύω να παίρνω ευφάνταστα σπαμ. Αυτό στάλθηκε μαζικά το βράδυ και απ' τον τίτλο του και μόνο το λάτρεψα:

 

"FW: καλημέρα..σας αποστέλλω ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο απο μια καλή μου φίλη που βρισκότανε την τετάρτη στο σύνταγμα..θα σας διαφωτίσει σε μερικά θέματα..γράφει καλύτερα και απο δημοσιογράφο η κοπελιά..μπράβο της.."

Καταπληκτικός τίτλος;

 

Μετά όμως έχει και ένα απόσπασμα του άρθρου!

 

 

Γράφει καλύτερα και από δημοσιογράφο η κοπελιά; (Από ποιον; Από δημοσιογράφο της Ελεύθερης Ώρας; Απ' τον tromaktiko; Απ' τον Φέθρυ; Απ' τον Πίκο Απίκο;)

Παίρνει πάντως έξτρα πόντους επειδή έβαλε αποσιωπητικά κολλημένα στην επόμενη λέξη (κι όχι όσα κι όσα αποσιωπητικά, με έξι τελείες αντί για τρεις!), τη λέξη δύο την έγραψε με αριθμό, και επίσης τελείωσε με το σύμβολο της καλής γραφής, δηλαδή τα τρία θαυμαστικά!!!

 

Και μπράβο της!!!

 

...................................................................................................................

 

Ολόκληρο το άρθρο περιλαμβάνει παραγράφους με διαφορετικά χρώματα γραμμάτων, άσπρα, κόκκινα, μπλε, μουσταρδί, κάθε παράγραφος άλλο χρώμα, πράσινο, μωβ, γαλάζιο κ.ο.κ.

 

 

Υπάρχουν ακόμα αποσιωπητικά με τέσσερις τελίτσες....αλλά και με περισσότερες.

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν: δέκα αλλαγές χρωμάτων /// τουλάχιστον 57 θαυμαστικά /// εννέα αποσιωπητικά /// τουλάχιστον 36 τελείες σ' αυτά τα εννέα αποσιωπητικά /// πολλή ψυχή /// κοπελιά εσένα κι εμένα μας ζητούν ήδη οι New York Times για το γράψιμό μας!