Διάβασα το εξής:

 

Δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι φίλοι, απλά έλεγαν ένα γεια. Τώρα πια τους ενώνουν τα περιοριστικά μέτρα και μία μήνυση που εκκρεμεί. Ο Μηδενιστής μιλάει για την κόντρα του με τον Νίκο Βουρλιώτη, χωρίς να αποποιείται τις ευθύνες που του αναλογούν για αυτή την κατάληξη.
Ο ράπερ σχολιάζει την τωρινή τους σχέση: «Δεν ήμασταν κολλητοί. Τώρα όμως τα έχουμε κάνει χάλια! Και δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω γι' αυτό».

Όσον αφορά αυτούς που τους κατηγορούν για ψεύτικη διαμάχη μεταξύ τους, ο Μηδενιστής απάντησε στο Εγώ: «Σαφώς όχι, από τη στιγμή που εκκρεμεί εις βάρος μου μία μήνυση και δεχτεί περιοριστικά μέτρα. Ισχυρίζεται ότι προσβάλλω το άτομο του και την καλλιτεχνική του πορεία. Δεν έκανα κάτι περισσότερο από αυτόν που κάνει εκείνος προς εμένα. Έγραφε κομμάτια προσβλητικά προς εμένα και το ίδιο έκανα και εγώ. Ίσως όμως να το τράβηξα πιο πολύ προς τα άκρα. Οι βρισιές μου να ήταν πιο spicy από τις δικές του. Τα λεφτά που ζητάει δεν θα τα πάρει ούτε στον ύπνο του».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι ο Νίκος Βουρλιώτης έχει ταλέντο ως καλλιτέχνης, ο Μηδενιστής δεν διστάζει να απαντήσει: «Δεν πιστεύω ότι είναι καλλιτέχνης, αλλά ένας businessman, που απλώς δεν πήγε καλά η μπίζνα του. Ο καλλιτέχνης έχει εσωτερικές ανησυχίες, γράφει με την καρδιά του, ενώ ο businessman βλέπει τι είναι επίκαιρο και προσπαθεί να χτυπάει με τα αντίστοιχα χιτάκια. Αυτό όμως έχει ημερομηνία λήξης».

 

====

 

 

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αστείο το πανηγύρι της ματαιοδοξίας που λέγεται "ελληνική χιπ-χοπ και ραπ". 

Μίμοι των ξένων καλλιτεχνών που για χρόνια το παίζουν "γκέτο", με τις γκόμενές τους και τα bling τους και τους τσακωμούς στα κομμάτια τους.

Στις ΗΠΑ η ραπ γεννήθηκε και ανδρώθηκε από την ανάγκη των αποκλεισμένων να βρουν μια φωνή, να μιλήσουν για τα προβλήματά τους. (Μετά βέβαια οι αποκλεισμένοι έγιναν ζάμπλουτοι ράπερς και από τότε επιδεικνύουν τα χρυσά κοσμήματά τους και θάβουν τους αντιπάλους τους - επίσης ζάμπλουτους φιγουρατζήδες).

Στην Ελλάδα οι μέινστριμ καλλιτέχνες έφτασαν κατευθείαν στο τελευταίο στάδιο, με τη μία. Όσο κι αν λένε ότι "το κρατάνε αληθινό" σχεδόν όλα μοιάζουν φέικ.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι φανς των Goin' Through (πέρα απ' τους νεολαίους κομμουνιστές...) είναι 8χρονα αγοράκια. 

Το να τσακώνονται όμως μεταξύ τους το Θηρίο με τον Εισβολέα, o Ισορροπιστής με τον Μηδενιστή, ο Επεξεργαστής με τον Εφτάψυχο, ο Σαρδανάπαλος με το Τέρας, ο Τυμβωρύχος με τον Ακατάσχετο, ο Αχαλίνωτος με τον Μηρυκαστικό, ο Ευλογητός με τον Φερόμενο, ο Ορθογώνιος με τον Σκοτεινότατο, ο Μαμούχαλος με τον Πρωθύστερο, ο Δισκοβόλος με τον Συνοφρυωμένο, ο Δυσλειτουργικός με τον Σταχτοδόχο, ο Μυστήριος με τον Αντικοινωνικό, ο Συμπαντικός με τον Μεγαλειότατο, ο Σαρκοφάγος με τον Καλωδιωμένο [μπορώ να το συνεχίσω για πάντα αυτό!]

το να ασχολούνται ο ένας με τον άλλον και να τσακώνονται για το ποιος "το κρατάει πιο ζωντανό" είναι απλά γελοίο - ειδικά σήμερα.

 

 

τα λένε καλύτερα από μένα, οι active member

ναι, έκαναν τραγούδι που θάβουν άλλους, όμως ταυτόχρονα έκαναν τέχνη