Βρήκαμε τι ήθελε να γράψει στα ελληνικά η Βρετανίδα με το ακατανόητο tattoo κάτω απ' τα οπίσθια

Βρήκαμε τι ήθελε να γράψει στα ελληνικά η Βρετανίδα με το ακατανόητο tattoo κάτω απ' τα οπίσθια Facebook Twitter
10

Τι θέλει να πει ο ποιητής, αναρωτήθηκαν όσοι είδαν τη φωτογραφία με το τατουάζ που λέει: «Ποτέ δεν κοιτούν πίσω εκτός του για να δούμε σε ποιο βαθμό έχετε έρθει». 

Στην αρχή νόμισα ότι ήταν κάτι υπερβολικά ψαγμένο, μια σύνταξή που δεν ξέρω, και έψαξα να βρω ποια είναι η κοπέλα κι αν ξέρει ελληνικά. 

Η Katie Salmon, τηλεπερσόνα της Μεγάλης Βρετανίας, γνωστή απ' τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Love Island, είναι επίσης glamour model.

Στο Instagram της υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες των οπισθίων της, κάποιες πολύ κοντινές (που δε φαίνεται το tattoo) και κάποιες σαν τις παρακάτω. 

.

Happy Halloween bitches ???? From me and my rabbit @miss_mae_x Copyright/ icelebTV We are fucked up bunnys ok ??

A post shared by Katie Salmon ?? (@itskatiesalmon) on

.

I don't think your ready for me.

A post shared by Katie Salmon ?? (@itskatiesalmon) on

.

Τέλος πάντων, τη λύση -γιατί δε μπορούμε να έχουμε εκκρεμότητες για τέτοια σοβαρά μικροπράγματα, έδωσε εδώ στο LIFO.gr η Tikka Masala, που γράφει:

«Σχετικά με το τατουάζ, τα oπίσθια και το διάσημο (?) μοντέλο από την Αγγλία (Katie Salmon), έβαλα το ασυνάρτητο "ποτέ δεν κοιτούν πίσω εκτός του για να δούνε σε ποιο βαθμό έχετε έρθει" στο google translate και η μετάφραση από τα Ελληνικά στα Αγγλικά, βγάζει "Νever look back, except to see how far you have come" το οποίο σαφώς βγάζει περισσότερο νόημα από ότι στα Ελληνικά.»

«Ακριβώς Όπως κάνουν εδώ μερικοί/μερικές με ιδεογράμματα που... ιδέα δεν έχουν πως χρησιμοποιούνται, και γράφουν άσχετα πράγματα», συμπλήρωσε ο aivreston.

Οπότε το έβαλε η Katie Salmon στον αυτόματο μεταφραστή που δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει το δεύτερο ενικού απ' το τρίτο πρόσωπο πληθυντικού και βγήκε αυτό το ακατανόητο πράγμα. Και το χτύπησε για πάντα πάνω της. 

Βρήκαμε τι ήθελε να γράψει στα ελληνικά η Βρετανίδα με το ακατανόητο tattoo κάτω απ' τα οπίσθια Facebook Twitter
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ποτέ μη κοιτάς πίσω, παρά μόνο για να δεις πόσο μακριά έχεις φτάσει
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ