Ο πειραιώτικος σταθμός Atlantis ανακοίνωσε με δελτίο τύπου που απέστειλε σε διάφορα ΜΜΕ την συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στον σταθμό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις.


Το δελτίο τύπου του Atlantis, ενός σταθμού που παίζει κυρίως ροκ και ηλεκτρονική μουσική, γράφει:

"Στον ATLANTIS μιλάμε όλοι!
Το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, μιλά ο Ηλίας Κασιδιάρης και απαντά σε όλα!
11 με 12 το μεσημέρι, στην ελεύθερη συχνότητα των fm.
Γιατί... μόνο στον ATLANTIS μιλάμε όλοι!"

 

Αντιδράσεις για την επικείμενη συνέντευξη Κασιδιάρη στον Atlantis FM

 

Λίγο αργότερα υπήρξε η απάντηση από το MusicHeaven, που δηλώνει ότι σταματάει κάθε συνεργασία με τον σταθμό Atlantis.

"Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη συνέντευξη του ακροδεξιού νεοναζιστή που θα φιλοξενήσετε στο στούντιό σας, σας ενημερώνουμε πως από σήμερα σταματάμε άμεσα κάθε συνεργασία με τον Ατλαντίς και θα εκδώσουμε σχετικό δελτίο τύπου για τη λήξη της συνεργασίας μας και τους λόγους αυτής.
Σας καλούμε επίσης να αποσύρετε ΣΗΜΕΡΑ το λογότυπο του MusicHeaven που βρίσκεται δεξιά στις σελίδες σας και να μην το χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά για κανένα λόγο.
Πόση υποκρισία, να ανεβάζετε δημοσίευση με τον νεοναζιστή και λίγο πιο κάτω να γράφετε "Καλό Ταξίδι, φίλε Παύλο".Πόση ανευθυνότητα, να βάζετε έναν νεοναζιστή να μιλάει - χωρίς αντίλογο - σε χιλιάδες ψυχές που τώρα διαμορφώνονται. Ντροπή σας." Πηγή:www.monopoli.gr /  Γιώργος Σμυρνής
===

 

 

Αυτή τη στιγμή, μπήκα στο σάιτ του Atlantis και η ανακοίνωση της συνέντευξης με τον Κασιδιάρη δεν υπάρχει πια. (Στη θέση της είναι τώρα μια είδηση για να κατευναστούν οι αντιεξουσιαστές.)

 

Αντιδράσεις για την επικείμενη συνέντευξη Κασιδιάρη στον Atlantis FM

 

Έχω μπερδευτεί λιγάκι - το λογότυπο και η αισθητική του σταθμού είναι τελείως αντιφασιστική, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει. 

 

Αντιδράσεις για την επικείμενη συνέντευξη Κασιδιάρη στον Atlantis FM

 

Μπράβο πάντως σε όσους φανατικούς ακροατές ή συνεργάτες αντέδρασαν, πετυχαίνοντας τη ματαίωση της συνέντευξης.

 

Υπάρχει ελευθερία του λόγου φυσικά, αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο ραδιοσταθμό, είσαι ο τελευταίος που θα είχες λόγους να φιλοξενήσεις την άποψη του υπόδικου Κασιδιάρη. Υπάρχουν πολλοί άλλοι γι' αυτή τη δουλειά.