«Μην ακουμπάς τη γιαγιά»: Το ντουέτο των Τζίμι Φάλον και Άνταμ Σάντλερ μέσω video chat

«Μην ακουμπάς τη γιαγιά»: Το ντουέτο των Τζίμι Φάλον και Άνταμ Σάντλερ μέσω video chat Facebook Twitter
0

Καλεσμένος του Τζίμι Φάλον, στην «οικιακή» εκδοχή του The Tonight Show, ήταν ο Άνταμ Σάντλερ

Καθώς τα στούντιο που γυρίζεται το "The Tonight Show" είναι κλειστά ο Φάλον πραγματοποιεί την εκπομπή από το σπίτι του και καλεσμένοι όπως ο Σάντλερ συμμετέχουν μέσω video chat.

Φάλον και Σάντλερ εκτέλεσαν μαζί ένα κομμάτι, το "Don't Touch Grandma", δηλαδή «Μην ακουμπάς τη γιαγιά», που όπως υπονοεί και ο τίτλος τους αποτελεί μία υπενθύμιση προς τους θεατές να κρατούν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας για να μην μεταδοθεί ο κορωνοϊός.

«Αγαπώ τη γιαγιά τόσο πολύ», λέει ο Φάλον. «Ξέρω πως με αγαπάει και εκείνη», συμπληρώνει. «Αλλά χάρη σε αυτόν τον ηλίθιο ιό», τον διακόπτει ο Σάντλερ «υπάρχουν νέοι κανόνες για τη γιαγιά». Στο κομμάτι, με αναφορές σε «μπισκότα και σε πλεκτά πουλόβερ της γιαγιάς» μεταξύ άλλων, Φάλον και Σάντλερ, καλούν τους ακροατές να μιλούν στους ηλικιωμένους στο Zoom ή να τους αφιερώνουν «ένα τέταρτο στο τηλέφωνο». 

 

Τα κομμάτια όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο Σάντλερ, με μία ηλεκτρική κιθάρα, έπαιξε ένα τραγούδι που έγραψε ενώ βρίσκεται σε κατ' οίκον αποκλεισμό. Στο επίκεντρο του κομματιού οι γιατροί και οι νοσηλευτές. 

 

«Σας αγαπάμε, γιατροί και νοσηλευτές, σώζεται τις ζωές μας κάθε μέρα», είναι ένας από τους στίχους του.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ