Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έχει για κατοικίδια πόνι και γαϊδουράκι - Τα παίρνει μαζί στην δουλειά

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έχει για κατοικίδια πόνι και γαϊδουράκι - Τα παίρνει μαζί στην δουλειά Facebook Twitter
0

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει δυο πολύ ιδιαίτερα κατοικίδια και δεν διστάζει να τα παίρνει μαζί του ακόμη και στην δουλειά.

Ο 72χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο με τους δυο τετράποδους φίλους του, LuLu και Whiskey, ένα μίνι γαϊδουράκι και ένα μίνι πόνι, τα οποία καθοδηγούσε προς το γραφείο του, πριν ξεκινήσει τις καθημερινές του υποχρεώσεις, με τα ζώα να περπατούν χαλαρά στους διαδρόμους.

Το βίντεο είναι ντυμένο με το τραγούδι «My Best Friend» των Queen και σε αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να ταΐζει τα ζωάκια του, ενώ κάθεται στο γραφείο. «Αυτή τη φορά έφερα μαζί και την LuLu», έγραψε στη λεζάντα ο ίδιος.

View this post on Instagram

This time I brought LuLu too.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on


Πριν από δυο μήνες είχε δημοσιεύσει ένα παρόμοιο βίντεο, στο οποίο είχε πάρει όμως μαζί του μόνο το μικρό πόνι. «Συναίσθημα Παρασκευής στο φιλικό προς κατοικίδια γραφείο μου», είχε σχολιάσει τότε στο μήνυμά του.

View this post on Instagram

Friday feeling at my pet friendly office.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on


Πριν από μερικές ημέρες είχε διασκεδάσει ξανά τους φανς του, δημοσιεύοντας σε Instagram και TikTok ένα βίντεο, που τον έδειχνε να ακολουθεί με ένα ποδήλατο το μίνι γαϊδουράκι στην πίσω αυλή του σπιτιού του. «Και ο Whiskey έχει πρωινή ρουτίνα γυμναστικής», έγραψε στη λεζάντα, προσθέτοντας το hashtag #shouldvebeenacowboy [σ.σ. θα έπρεπε να ήμουν καουμπόι].

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ