ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Κόρτνεϊ Κοξ γύρισε 16 χρόνια πίσω- Τα «Φιλαράκια» πριν το τελευταίο επεισόδιο

Η Κόρτνεϊ Κοξ γύρισε 16 χρόνια πίσω- Τα «Φιλαράκια» πριν το τελευταίο επεισόδιο Facebook Twitter
Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε φωτογραφία από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια»
0

Η Κόρτνεϊ Κοξ κατάφερε να συγκινήσει τους φαν της σειράς «Φιλαράκια», αλλά και τους πρωταγωνιστές, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν από 16 χρόνια.

Στη φωτογραφία οι Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι κάθονται γύρω από το τραπέζι και τρώνε, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του φινάλε της σειράς.


Είναι ένα στιγμιότυπο από τις 23 Ιανουαρίου 2004, ενώ ο Κοξ δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου. Το σχόλιο της Τζένιφερ Άνιστον στην ανάρτηση ήταν emoji που κλαίνε, ενώ η Λίζα Κούντροου έγραψε «Ωωω».

View this post on Instagram

“The Last Supper” before taping “The Last One” on Jan 23, 2004. #tbt #friends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσιεύει ένα ιστορικό στιγμιότυπο της σειράς. Τον περασμένο Μάιο είχε αναρτήσει φωτογραφία από το ταξίδι που είχαν κάνει οι πρωταγωνιστές στο Λας Βέγκας, πριν από την πρεμιέρα της σειράς. «Όταν οι 6 μας είχαμε πάει στο Βέγκας και κανείς δεν ήξερε ακόμη ότι ήμασταν τα "Φιλαράκια"», έγραφε τότε η 55χρονη.

View this post on Instagram

The one where the six of us went to Vegas and no one knew we were F.R.I.E.N.D.S yet #tbt #beforeitaired #lovetheseguys

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Από το φινάλε της σειράς έχουν περάσει 16 χρόνια κι ενώ γίνεται συζήτηση για ένα reunion, πρόσφατα ο Κέβιν Ράιλι του HBO δήλωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει τα πράγματα στο σημείο να πάρει το πράσινο φως το πρότζεκτ.

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ