Αφού φορτώσει τις βαλίτσες, χορεύει για να διασκεδάσει τους επιβάτες που περιμένουν στο αεροπλάνο

Αφού φορτώσει τις βαλίτσες, χορεύει για να διασκεδάσει τους επιβάτες που περιμένουν στο αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Περισσότερο από μισό εκατομμύριο views μέσα σε λίγες ημέρες έχει συγκεντρώσει το βίντεο ενός υπαλλήλου στο αεροδρόμιο της Χονολουλού, ο οποίος αφού τοποθέτησε τις βαλίτσες στο αεροσκάφος είπε να διασκέδασε λίγο τους επιβάτες χορεύοντας. 

Ο Luu Vailuu εργάζεται στο Daniel K. Inouye International Αirport στο τμήμα των αποσκευών και είναι εκείνος που φορτώνει και ξεφορτώνει τις βαλίτσες στο αεροσκάφος πριν και μετά την απογείωση. 

Ωστόσο, επειδή από πάντα ονειρευόταν να γίνει χορευτής, χρησιμοποιεί τον ελεύθερό του χρόνο εν ώρα βάρδιας -όταν έχει ολοκληρώσει την δουλειά του- για να εξασκείται, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα τους επιβάτες στο αεροσκάφος μέχρι την απογείωση. Το βίντεο με τον ξέφρενο χορό του δημοσίευσε στο Twitter την Παρασκευή μια επιβάτης και αμέσως έγινε viral. 

Αφού φορτώσει τις βαλίτσες, χορεύει για να διασκεδάσει τους επιβάτες που περιμένουν στο αεροπλάνο Facebook Twitter

«Μόλις είχα τελειώσει με τον φόρτωση και ήταν το τελευταίο μου αεροσκάφος πριν σχολάσω, οπότε σκέφτηκα να χορέψω! Κάθε φορά που κάνω κάτι, πάντα βλέπω ένα τηλέφωνο να ξεπροβάλλει», λέει ο 23χρονος, που έμαθε να χορεύει βλέποντας επαγγελματικά βίντεο στο Instagram, ενώ συνήθως εξασκείται μπροστά στον καθρέφτη του. 

Ο Luu Vailuu είπε στο BuzzFeed πως παρόλο που ονειρεύεται να γίνει χορευτής, σκέφτεται επίσης την καριέρα του αεροσυνοδού για να πληρώνει τα έξοδα. Και αν τελικά το κάνει, λέει πως σκοπεύει να χορεύει στον διάδρομο του αεροσκάφους. «Θα τους σερβίρω ροφήματα και διασκέδαση!», λέει ο 23χρονος.

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ