Η ζωή με τη γυναίκα μου: το πιο συγκινητικό σκίτσο του διάσημου ζευγαριού των κόμικ

Η ζωή με τη γυναίκα μου: το πιο συγκινητικό σκίτσο του διάσημου ζευγαριού των κόμικ Facebook Twitter
1

Ο Yejuda και η Maya Devir είναι από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στον χώρο των κόμικ και η κοινή δουλειά τους στην εικονογράφηση της σχέσης τους που "μίλησε" στην καρδιά πολλών ερωτευμένων ανθρώπων δεν χρειάζεται συστάσεις πια. 

Οι δυο τους κέρδισαν αναγνώστες και followers στο Instagram περιγράφοντας χωρίς ψέματα, αλλά πάντα με τρυφερότητα την καθημερινότητά τους, που μοιάζει με εκείνη των περισσότερων ζευγαριών: αγάπη και καβγάδες, σέξι και λιγότερο σέξι στιγμές, φασίνα και γκρίνια και... προσπάθεια για την απόκτηση ενός παιδιού. 

Ειδικά για το τελευταίο, οι δυο τους δεν είχαν κρυφτεί ποτέ από το αναγνωστικό κοινό, δημοσιεύοντας ιστορίες κόμικ με την απογοήτευση, την προσπάθεια να μείνει έγκυος η Maya και τις αποτυχίες που έκρυβαν αυτές οι απόπειρες, τα κλάματα και την κατάθλιψη, αλλά και την ελπίδα που δεν ήθελαν να χαθεί. 

Έτσι και ενώ έχουν κάνει τρομερά εκφραστικά σκίτσα για όλα αυτά, δεν θα μπορούσαν να μην κοινοποιήσουν την πιο ευτυχισμένη και γλυκιά στιγμή τους: την είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του κομίστα. 

Τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσαν με αυτό το συγκινητικό σκίτσο, αποσπώντας από την πρώτη στιγμή χιλιάδες likes και ευχές για το ζευγάρι που πλέον περιμένει το πρώτο του παιδί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We're pregnant!!!!???? www.yehudadevir.com www.patreon.com/yehudadevir #judedevir #mayadevir #oneofthosedays #ilovemywife #couplegoals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) στις

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αν και δεν είμαι φαν του ινστα. Αυτοί οι δύο μ'αρεσουν, αν μη τι άλλο, έχει και μια καλλιτεχνική υπόσταση η έμμεση έκθεσή τους. Πολύ έξυπνο και δημιουργικό.Υ.Γ. Να τους ζήσει και να' ναι καλά τα παιδιά. :)