Ζήτησε από την Μπλέικ Λάιβλι να πει «γεια» στη σύντροφό του- Και τον αιφνιδίασε

Ζήτησε από την Μπλέικ Λάιβλι να πει «γεια» στη σύντροφό του- Και τον αιφνιδίασε Facebook Twitter
0

Σκέφτηκε να κάνει μια γλυκιά έκπληξη στη σύντροφό του, με τη βοήθεια της Μπλέικ Λάιβλι. Αλλά δεν είχε υπολογίσει το χιούμορ της ηθοποιού. 

Φίλαθλος της Wrexham AFC ζήτησε από την Μπλέικ Λάιβλι να πει ένα «γεια» στη σύντροφό του, αλλά η ηθοποιός γελώντας πρότεινε να τον χωρίσει. 

Το στιγμιότυπο συνέβη το περασμένο σαββατοκύριακο, όταν η ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο της Wrexham AFC για να παρακολουθήσει ματς της ουαλικής ομάδας. Ο σύζυγός της, Ράιαν Ρέινολντς, είναι συνιδιοκτήτης του συλλόγου. 

Κάποια στιγμή, ενώ ήταν κοντά στην κερκίδα, ένας φίλαθλος της φώναξε: «Μπλέικ, σε παρακαλώ πες γεια στην Στέφανι, είναι η σύντροφός μου». Η ηθοποιός δεν αρνήθηκε, αλλά αυτοσχεδίασε. «Γεια Στέφανι. Πρέπει να τον εγκαταλείψεις», είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια, ανάμεσά τους και η ίδια. 

Πάντως η Στέφανι δεν ακολούθησε τη συμβουλή που της έδωσε με χιούμορ η Μπλέικ Λάιβλι. «Έκλαψε από χαρά και πετάει στα σύννεφα. Ευτυχώς δεν με χώρισε… ευχαριστώ και πάλι», έγραψε στο Twitter ο εν λόγω φίλαθλος, αναρτώντας το βίντεο με την ατάκα της ηθοποιού. 

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ηθοποιών

It's Viral / Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Tώρα, όταν αναλογίζομαι αυτά τα αποσπάσματα, σκέφτομαι... Όντως, τώρα;» - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το ντοκιμαντέρ Quiet on Set  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ